Saloniki kai...afentra, leme twra

Saloniki kai...afentra, leme twra

Απο καιρο ηθελα να γραψω μια ιστορια αλλα δεν ενιωθα σιγοθρος για τη δημοσιοποιηση μιας τοσο προσωπικης στιγμης. Αποφασισα όμως να το κάνω, αρα διαβάζετε κάτι που έχει συμβεί, δεν είναι αποτέλεσμα φαντασίας αλλα έχει μικρές παραλλαγές για την προστασία των προσώπων...λογικό έτσι;

Πριν απο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν στη συμπρωτεύουσα για κάποιες προσωπικές δουλειές (Αθηναίος βλέπετε). Εκεί είχα απο παλιά καλούς φίλους εκεί και όταν είχα την ευκαιρία να τους επισκεφτώ περνούσαμε πολύ ωραία στα καλύτερα μέρη της πόλης. Ήταν φθινόπωρο και πλησίαζε ο χειμώνας, δηλαδή είχε αρκετό κρύο εκεί. Ο φίλος μου ο Τόλης με είχε συμβουλεύσει να φέρω ζεστά ρούχα γιατί αλλιώς θα κινδύνευα με κρυολόγημα. Απο την τελευταία επίσκεψη μου-μήνες πριν-είχα γνωρίσει μια υπέροχη ύπαρξη,φίλη του καλή,τη Μάρα, μια δυναμική γυναίκα, ψηλή τόσο που τα τακούνια να είναι απαγορευτικά, με ένα κορμί αξιοθαύμαστο, αποτέλεσμα πολλών ετών πρωταθλητισμού. Ταυτόχρονα ήταν πολύ επιτυχημένη στη δουλειά της και αυτό μάλλον ήταν αποτέλεσμα του δυναμισμού της. Εννοείται πως με είχε γοητεύσει και μένα και θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω. Άλλωστε γιατί να μην έχω μια καλή γνωριμία εκεί και κάθε φορά που ανεβαίνω να μην έχω κάποια να με περιμένει "ιδιαίτερα"?

Ο Τόλης μου είπε πως η Μάρα είναι καλύτερα απο ποτέ, είναι μόνη αλλά δεν τη χαλάει καθόλου και οτι κατά καιρούς τον ρωτάει για τον "φίλο του απο την Αθήνα". Ωραία, σκέφτηκα...ίσως να της αρέσω κι εγώ, άλλωστε το "ξένο είναι πιο γλυκό", έτσι δεν λένε?

Εκείνο το βράδυ, ο Τόλης είχε κανονίσει προς τιμήν μου μια μικρή συνάντηση σε ένα bar-restaurant κοντά στο αεροδρόμιο με την παλιοπαρέα και φυσικά με τη Μάρα. Βρεθήκαμε νωρίς, όλοι με καλοσώρισαν, και τα λέγαμε σαν να μην είχε περάσει καθόλου καιρός απο την τελευταία συνάντηση. Τόση ήταν η οικειότητα με τα παιδιά. Όμως έλειπε η Μάρα, ποθ είχε αργήσει γιατί όπως μου είπαν θα ερχόταν με μια φίλη της....Ώσπου, ήρθε!

Ήταν το πιο υπέροχο και sexy πλάσμα σε όλο το μαγαζί, ψυλή με ένα στενό μπλουζάκι και έ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Saloniki kai...afentra, leme twra"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
269 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Θεια μου κι εγώ

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?