Με το μωρο μου στο γραφειο...

Με το μωρο μου στο γραφειο...

Ποτέ δεν περιμενα οτι οταν ειπα στον φιλο μου την φαντασιωση μου να κανω σεξ στο γραφειο μου την ωρα που λειπει το αφεντικο μου, οτι εκεινος εψαχνε ευκαιρια να μου την πραγματοποιησει!! το ειχα ξεχασει τελειως το ολο θεμα μεχρι που ενα πρωι , και ενω είχα να εξυπηρετισω καποιον, χτυπησε ξανα το κουδουνι... "Οχι ρε γαμωτο" σκεφτηκα. "Αστε με να πιω εναν καφε με την ησυχια μου" και πηγα να ανοιξω την πορτα βριζοντας απο μεσα μου την τυχη μου!! Πρεπει να σας πω οτι εκεινη την μερα δεν με ειχαν αφησει σε ησυχια και ημουνα μεσα στα νευρα πισω απο το γεματο κατανοηση χαμογελο μου για την φορολογικη ταλαιπωρια του πελατη μου! παιρνω ανασα φοραω ενα ακομα χαμογελο και ανοιγω την πορτα!! "γεια σου μωρο μου..." τα εχασα..."σταματα ρε τρελοπαιδο! ειναι ενας πελατης μεσα και εχω δουλεια" καταφερα να του ψυθιρισω την ωρα που αρχισε να με φιλαει και να προσπα8ει να ξεκουμπωσει το παντελονι μου!! "δεν πειραζει, μου απαντησε 8α περιμενω" Ειχα γινει μουσκεμα απο καυλα!! Το μωρο μου ηταν στο γραφειο μου ετοιμο να πραγματοποιησει την φαντασιωση μου!! τον εβαλα να κα8ησει στο επισημο γραφειο μεχρι να τελεωσω την δουλεία μου και να ξαποστειλω τον τον πελατη!!

Με ενιω8α να εχω παρει φωτια... το μουνακι μου εκαιγε απο καυλα και προσμονη γι αυτο που θα επακολου8ουσε! Δεν ηταν φαινεται ομως η μερα μου!! Ο τυπος η8ελε κατι φωτοτυπιες των τελευταιων 9 χρονων των δηλωσεων του λογο διαζυγιου... Τον αφησα στο γραφειο και πηγα στο μικρο δωματιακι με το φωτοτυπικο.

Το μωρο μου με ακουσε και ηρ8ε απο πισω μου. "τι 8α γινει καυλιτσα μου?" θα με αφησεις πολυ ακομα καυλωμενο"?? με ρωτησε. "τι να κανω μωρο μου...χωριζει ο αλλος ο μαλακας μεσα και...8α τα τραβηξω εγω" αναψα το φωτοτυπικο και περιμενα να ζεσταθει ετοιμαζοντας τα χαρτια που επρενε να βγαλω!

ηρθε απο πισω μου και αρχισε να με φιλαει στον λαιμο. ανατριχιασα.. "μη μωρο μου, περιμενε" καταφερα να ψελησω. "Δεν εχει μη...θα σε κανω να τον διωξεις με τις κλωτσιες" ξεκινησα να βγαζω φωτοτυπιες κι εκεινος απο πισω μου, μου ειχε ξεκουμπωσει ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με το μωρο μου στο γραφειο..."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
217 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο απατημένος σύζυγος

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?