Αντα με τη καινοργια της περιπετεια

Αντα με τη καινοργια της περιπετεια

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν από μερικές μέρες.

Εδώ και κάποιο καιρό έμπαινα σε ένα site και έκανα chatting, με ένα παιδί από το συγκεκριμένο site μιλάγαμε καθημερινά με αποτέλεσμα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να μιλάμε πλέον τηλεφωνικά. Αυτός έμενε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Καθώς μιλούσαμε και ενώ είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες μέσω mail κανονίσαμε να πάω για ένα σαββατοκύριακο να τον βρω στην περιοχή που έμενε.

Του είχα πει να μου κλείσει ξενοδοχείο αλλά αρνήθηκε να το κάνει λέγοντας ότι θα μου βρει έναν καλό καναπέ να κοιμηθώ. Το πρώτο Σάββατο μετά από αυτή τη συζήτηση πήρα το αυτοκίνητό μου και ξεκίνησα για το σαββατοκύριακο που θα πέρναγα με έναν «άγνωστο» φίλο.

Έφτασα μεσημεράκι και εκείνος με περίμενε στη πλατεία της περιοχής μιας και ήταν το μοναδικό μέρος που ήξερα εκεί. Με χαιρέτησε με ένα φιλί και πήγαμε να πιούμε καφέ.

Στην πραγματικότητα ήταν πολύ πιο όμορφος από τις φωτογραφίες.

Στην καφετέρια μιλάγαμε για διάφορα θέματα και γελάγαμε πολύ με αποτέλεσμα να έχει γυρίσει όλο το μαγαζί και να μας κοιτάει αφού το γέλιο μου είναι από τα πιο ξεκαρδιστικά που μπορεί να ακούσει κάποιος. Μετά από πολύωρη συζήτηση και πολύ μα πάρα πολύ γέλιο αποφασίσαμε να πάμε σπίτι να κάνω ένα ντουζάκι για να ξεκουραστώ, να αλλάξω για να πάμε να φάμε και να βγούμε για ποτό. Όταν έλεγε ποτό εννοούσε τον Βόσπορο όπως κατάλαβα αργότερα. Έκανα ένα γρήγορο ντουζ και κάτσαμε για λίγο στο καναπέ συζητώντας περί ανέμων και υδάτων πίνοντας ένα ποτάκι.

Μετά από λίγο ντύθηκα βάφτηκα και πήγαμε να φάμε αφού και οι δύο πεινάγαμε σαν λύκοι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για τον πρώτο σταθμό μας σε ένα από τα εστιατόρια της πόλης. Φάγαμε και συνεχίσαμε στο βράδυ μας σε διάφορα μπαράκια μιας και ήθελε να μου δείξει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης του. Κατά τις 6 το πρωί και ενώ εγώ είχα γίνει λιώμα από το πολύ ποτό αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι για ύπνο.

Όταν μπήκαμε στο σπίτι έκανα ένα μπάνιο και φόρεσα τις πιτζάμες μου για να πέσω για ύπνο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Αντα με τη καινοργια της περιπετεια"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
276 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πρωινό ξύπνημα με τσιμπούκι

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?