Η πρώτη μου φορά μαζί του!

Η πρώτη μου φορά μαζί του!

Αγκαλιά στο κρεβάτι. Νιώθω τα δάχτυλα σου να χαϊδεύουν απαλά την πλάτη μου. Ακούω την ανάσα σου, ήρεμη πλέων πάνω στο πρόσωπο μου. Σε κοιτάζω. Τα μάτια σου συναντούν τα δικά μου. Ήταν αληθινό αυτό που ζήσαμε ή απλά ένα πανέμορφο όνειρο?

Έχεις τόσο εκφραστικά μάτια. Όταν τα πρωτοείδα, δεν ήθελα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω τους. Τα είδα και διάβασα σε αυτά πόσο πολύ με ήθελες εκείνη τη στιγμή.

Έτσι όπως είμαι κουλουριασμένη στην αγκαλιά σου, θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο, κάθε σκηνή του δικού μας έργου. Πρωταγωνιστές εσύ και εγώ.

Είναι Σάββατο. Το μεσημέρι μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Η φωνή σου, τόσο όμορφη. Με κάνει να ταξιδεύω. Προσπαθώ να σε φανταστώ. Μου λες ότι θες επιτέλους να βρεθούμε. Και εγώ το θέλω πάρα πολύ αλλά διστάζω. Επιμένεις. Δεν θέλω η πρώτη μας συνάντηση να μας φέρει σε αμηχανία. Θέλω να σε νιώσω κοντά μου τόσο πολύ, όσο τώρα που μου μιλάς στο τηλέφωνο αλλά ξέρω ότι αυτό θα χαλάσει αν συναντηθούμε. Ήμαστε δύο ξένοι. Έχουμε πει τόσα πολλά αλλά εξακολουθούμε να ήμαστε δύο ξένοι. Με καθησυχάζεις. Πάντα καταφέρνεις να το κάνεις αυτό. Μου προτείνεις να βρεθούμε στο σπίτι μου, οι δύο μας, χωρίς όμως να βλέπει ο ένας τον άλλων. Μου αρέσει η ιδέα σου. Αφήνουμε ραντεβού για τις 7 το απόγευμα και κλείνουμε.

Πρέπει να ετοιμαστώ αλλά δεν μπορώ. Σκέφτομαι πως θα είσαι. Φαντάζομαι το σώμα σου. Κλείνω τα μάτια και σχεδόν σε νιώθω δίπλα μου. Νιώθω το πρόσωπο μου να καίει και τα χείλη μου να στεγνώνουν. Ζητούν τα δικά σου χείλη, την γλώσσα σου. Είμαι ξαπλωμένη, εκεί στον καναπέ που ήμουν πριν λίγο που μιλάγαμε. Δεν θέλω να σηκωθώ. Το σώμα μου τρέμει. Χάνομαι για λίγο στη σκέψη σου. Πρέπει να σηκωθώ. Βαριεστημένα πάω στο μπάνιο. Γεμίζω την μπανιέρα με ζεστό νερό και αφρόλουτρο.

Βυθίζομαι. Και εκεί είναι έντονη η παρουσία σου. Δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα. Είμαι μία ώρα σχεδόν στη μπανιέρα, παίζοντας με το νερό. Θέλω όλα να είναι τέλεια απόψε.

Φοράω το κίτρινο μπουρνούζι μου και βάζω μουσική. Leonard Kohen ... η φωνή του μου θυμίζει τόσο την δική... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η πρώτη μου φορά μαζί του!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
223 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η βιτσιόζα κολλητή της δικιάς του

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?