Η φίλη της κοπελιάς μου

Η φίλη της κοπελιάς μου

Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί περίπου 2 χρόνια. (23 εγώ, 21 αυτή) .Ήταν Σάββατο βράδυ περίπου πριν 1,5 μήνα όταν είχαμε πάει με την παρέα μας σε γνωστό club της παραλιακής. Το βράδυ εκείνο λείπανε οι γονείς της κοπέλας μου και θα κοιμόμασταν μαζί στο σπίτι της.

Διασκεδάσαμε τρελά χορέψαμε όλη η παρέα μαζί και ήπιαμε αρκετά. Εγώ οδηγούσα και δεν ήπια πολύ, σκεφτόμουν και το βράδυ που θα κάναμε τρελίτσες με την δική μου και προσπάθησα να μην μεθύσω. Το βράδυ εκείνο η κοπέλα μου φόραγε μια κοντή φούστα και μια πολύ αποκαλυπτική μπλούζα που δεν μπορούσε να καλύψει τα μεγάλα βυζάκια της.

Όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε είχαν γίνει όλοι ντέφι εκτός από εμένα. Η κοπέλα μου είχε πιει και περίμενε να φτάσουμε γρήγορα σπίτι της, κάπου στα βόρεια προάστια και μου έλεγε συνεχεία στο αυτί τι θέλει να μου κάνει το βράδυ.

Είχαμε βέβαια και μια υποχρέωση, να γυρίσουμε στο σπίτι της και την κολλητή της που έμενε στο διπλανό τετράγωνο από αυτήν. Η υποχρέωση αυτή έγινε τελικά μια πολύ τρελή περιπέτεια.

Η φίλη της μου άρεσε πολύ από τη πρώτη στιγμή που την είχα δει. Εκείνη την ημέρα φόραγε μια πολύ φαρδιά μίνι άσπρη φούστα που όλο το βράδύ της σηκωνόταν. Αυτή είχε μεθύσει εντελώς. Όταν βγήκαμε από το μαγαζί και πηγαίναμε προς το αμάξι μου από το μεθύσι δεν μπορούσε να σταθεί όρθια με αποτέλεσμα να πρέπει να την βοηθάω εγώ. Δεν έχανα ευκαιρία να την χουφτώνω όταν δεν μας έβλεπε η κοπέλα μου.

Τελικά μπήκαμε στο αμάξι για να ξεκινήσουμε. Εγώ και 2 μουνάρες, ξέκολα ντυμένες στο αμάξι. Είχα καυλώσει τρελά. Η κοπέλα μου είχε πολύ όρεξη για σεξ και συνεχεια με χούφτωνε. Κάθε φορά που σταματάγαμε σε φανάρι γύρναγα και της έσκαγα μερικά γλωσσόφιλα και γύρναγα και κοίταζα στο πίσω κάθισμα την φίλη της.

Η πίσω είχε ξαπλώσει και φαινόταν ο κώλος της και το string της γιατί η φούστα είχε σηκωθεί. Κάθε τόσο έβλεπα στο πίσω κάθισμα τα μπουτάκια της. Σε κάποια στιγμή η κοπέλα μου το κατάλαβε μου έριξε μια αυστηρή ματιά και γύρισε πίσω να της κατεβάσει την φούστα. Την κοιτάω να κατεβάζ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η φίλη της κοπελιάς μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
301 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η κωλοτρυπίδα της Δήμητρας

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?