Η φοιτήτρια και ο πενηντάρης ιδιοκτήτης

Η φοιτήτρια και ο πενηντάρης ιδιοκτήτης

Είμαι 21 ετών και σπουδάζω σε μια μεγάλη πόλη είμαι από επαρχία και μένω μόνη σε ένα δυάρι κοντά σε κεντρικό σημείο τις πόλης, είμαι 1.65 περίπου ξανθιά μεγαλούτσικο στήθος και πολύ καλό κορμάκι.

Επειδή τα πράγματα στο χωριό ήταν πιεστικά από θέμα ζωής στην πόλη από τότε που ήρθα είπα στον εαυτό μου να γλεντήσω λίγο την ζωή μου και να ντυθώ όπως ήθελα έτσι και έκανα.

Δεν άφησα να πάει χαμένη καμία ευκαιρία που μου δινόταν το μουνάκι μου τον πρώτο καιρό είχε πάρει φωτιά ντυνόμουν πολύ προκλητικά μου άρεσε να προκαλώ τους άντρες και είχα φτάσει στο σημείο που τους πηδούσα εγώ και όχι αυτοι εμένα, είχα πάει και με τρεις διαφορετικούς την ημέρα.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν αποφάσισα να πιάσω δουλειά σε μία καφετέρια και να μην πάω στο χωριό μπας και έβγαζα και κανένα φράγκο να πάω διακοπές τον Αύγουστο.

Ενα βράδυ λοιπόν έφυγα αργά από την δουλειά και γύριζα στο σπίτι όταν ανέβηκα πάνω και άνοιξα την πόρτα βρήκα ένα χαρτί που ήταν από τον ιδιοκτήτη και μου έγραφε όταν έρθω να του χτυπήσω το κουδούνι ότι ώρα και να είναι, έτσι λοιπόν του χτύπησα και βγήκε η γυναίκα του και με παρακάλεσε επειδή την άλλη ημέρα θα πήγαιναν διακοπές θα ερχόταν ο αδερφός της κυρίας από το εξωτερικό να κρατούσα τα κλειδιά και να του τα δώσω δέχτηκα τους ρώτησα τι ώρα περίπου θα ερχόταν και μου είπε περίπου το βράδυ έτσι και αλλιώς είχα ρεπό την άλλη μέρα πήρα τα κλειδιά και πήγα για ύπνο.

Την άλλη ημέρα λοιπόν κατά τις 8.00 το βράδυ μου χτύπησε το κουδούνι του άνοιξα ήταν ένας κύριος γύρω στα 55 γκριζομάλλης του έδωσα τα κλειδιά με ευχαρίστησε και έφυγε μπήκα και έκανα μπάνιο φόρεσα ένα στρινγκάκι τιγρέ χωρίς σουτιέν και ένα ροζ νυχτικό κοντό και τιραντέ έκανα ένα καφέ και βγήκα στο μπαλκόνι.

Οπως ήμουν στο μπαλκόνι άνοιξε η δίπλα μπαλκονόπορτα ήταν αυτός είχε βγει να καθίσει φορούσε ένα μποξεράκι μόνο άσπρο με ρώτησε ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και του εξήγησα ότι δουλεύω είπαμε διάφορα και ότι ήταν χήρος χωρίς παιδιά και έμενε μόνιμα στο εξωτερικό.

Οση ώρα μιλούσαμε τα μάτι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η φοιτήτρια και ο πενηντάρης ιδιοκτήτης"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
303 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ครูสาวกับลูกศิษย์

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?