Η άπειρη και ο προικισμένος

Η άπειρη και ο προικισμένος

Μοιραζόμουν ένα τριάρι με άλλη μια κοπέλα (φοιτήτριες τότε) από τη σχολή. Κάποιο βράδυ η φίλη μου (πολύ πιο χύμα άνθρωπος από εμένα) είχε καύλες όπως έλεγε η ίδια. κάποια στιγμή μου λέει να πάμε σε ένα μπαράκι, για να ξεσκάσει λίγο και ίσως έλεγε να πετύχουμε και το Νίκο.

Ήξερα ότι δεν είχε αγόρι εκείνο τον καιρό και όταν την ρώτησα ποιος ήταν ο Νίκος μου απάντησε ότι ήταν ένα αγόρι, φίλος της, που όταν έπιαναν τον να από τους δυο εξάψεις, βρισκόντουσαν και 'ξεθύμαιναν'. Μου φάνηκε παράξενο και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα.γιατί αυτό που μου παρουσίαζε (όχι φίλοι μόνο σεξ) ήταν κάτι που μόνο σε ταινίες συναντούσε κανείς.κατά την άποψη μου!

Τελοσπαντων, πήγαμε εκείνο το μπαράκι κάτσαμε κανα 2ωρο (πουθενά ο Νίκος) οπότε κάποια στιγμή την παίρνω να φύγουμε γιατί είχε πιει τα έντερα της! Όταν μπήκαμε στο αμάξι και πήγα να ξεκινήσω να φύγουμε, μου λέει να σταματήσω και την ακούω να φωνάζει στο Νίκο ο οποίος είχε εμφανιστεί εκείνη την ώρα. Σταματάω τη μηχανή περιμένοντας ότι θα του πει ένα γεια και θα φεύγαμε μετά. Πλησιάζει ο Νίκος, σκύβει στο παράθυρο και μας χαιρετάει, είπανε 2 κουβέντες και μετά ακούω τη φίλη μου να του λέει «έχει όρεξη σήμερα ο φίλος μας?» και γυρίζοντας τη βλέπω να έχει βγάλει από το παράθυρο το χέρι της και να του πιάνει τον καβάλο!

Είχα μείνει κάγκελο! Ενώ εγώ είχα σαστίσει, κάτι είπανε αυτοί και μετά ακούω τη φίλη μου να λέει «πρέπει να τον ελέγξω όμως πρώτα». τότε εκείνος σηκώνεται όρθιος, πλησιάζει το παράθυρο του συνοδηγού και η φίλη μου του κατεβάζει το φερμουάρ, παραμερίζει το μποξερακι του, άρχιζε να του χαϊδεύει το πέος και μετά να του το γλύφει! Ένιωσα αμήχανα εκείνη τη στιγμή και γύρισα το βλέμμα μου ίσια μπροστά. Κοίταξα μήπως μας είχε πάρει είδηση κανείς, αλλά ευτυχώς όχι, πάλι καλά που είχα παρκάρει μέσα σε ένα στενάκι.

Άκουγα τη φίλη μου να βγάζει διάφορους ήχους να του λέει διάφορα και το Νίκο να βογκάει, αλλά δε γύριζα να τους κοιτάξω.ντρεπόμουνα.άσε που μόνο που τους άκουγα είχα αρχίσει να αισθάνομαι το στρίνγκ μου υγρ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η άπειρη και ο προικισμένος "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


10min
276 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Foot Fetish

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?