Οι επιθυμίες μιάς καυτής κυρίας

Οι επιθυμίες μιάς καυτής κυρίας

Θέλω να ξαπλώσεις και εγώ χωρίς κυλοτακι και μόνο με τη φούστα που φοράω θα έρθω να καθίσω πάνω στο στόμα σου. Δεν θα σε ακουμπήσω!

Θέλω εσύ να ανασηκωθείς για να με φτάσεις και να αρχίσεις να με γλύφεις. . .θέλω να με υγράνεις και συγχρόνως να μου βάζεις δαχτυλάκι στο καυλωμένο μου μουνί. . .δεν θα βγάλεις το παντελόνι σου εσύ. Θέλω να καυλώσω τον πούτσο σου με τις κινήσεις μου και να τον βλέπω να φουσκώνει μέσα από το παντελόνι. Θέλω να κοντεύει να σπάσει το φερμουάρ σου.. Να μην το αντέχεις και να θέλεις να το ξεκουμπώσεις. . .δεν θα σ αφήσω όμως. . Θα το κάνω εγώ όταν έρθει ι ώρα. . Εσύ γλύφε μου το μουνάκι. Ρούφα μου τα μουνοχειλάκια μου, πιες το νέκταρ μου, θα χύσω αλλά δεν θα το κάνω πάνω στη γλώσσα σου, αλλά πάνω στα δάχτυλα μου.

Θα με βλέπεις να τα ρουφάω ένα- ένα και να τα γλύφω. Θέλω να με παρακαλέσεις να σου βάλλω αυτά τα δαχτυλάκια βρεγμένα με το μέλι μου στο στόμα σου. Θέλω να δω τη γλώσσα σου να νοιώθει τη στέρηση μου. . . . Που και που θα σου χαϊδεύω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και θα στο ξεκουμπώσω μόνο όταν θα χω χύσει. .

θα σου τον βγάλω έξω δεν θα τον αγγίξεις καθόλου εσύ. . Ούτε φυσικά κι εμένα. . .θα σου τον χαϊδεύω λέγοντας σου τη θέλω να μου κάνει και να του κάνω με τη γλώσσα μου. . .θέλω να σε τρελάνω και να με παρακαλάς για να σου πάρω τσιμπούκι. . . . Κατάλαβες?

Σου βγάζω έξω τον πούτσο�και κάθομαι και κοιτάω το θέαμα.. Είναι πολύ καυλωμένος χοντρός και στητός.. Στέκεται ορθωμένος μπροστά μου. Εσύ με κοιτάς σαν ξελιγωμένος! Ξέρω τη φαντάζεσαι. . Θες να σου τον τσιμπουκώσω. . .κι εγώ το θέλω. . Αλλά θέλω να παίξω πρώτα μαζί του. . .αρχίζω χαϊδεύω τα μπούτια σου, την κοιλιά σου, αγγίζω με τα μαλλιά μου το κεφαλάκι του πούτσου σου και νιώθω να τραντάζεται σαν να τον διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Σου δείχνω προκλητικά την γλώσσα μου, γλύφω τα χείλια μου και ρουφάω τα δάχτυλα μου μπαινοβγαζοντας τα προκλητικά σαν να γλύφω και να ρουφάω ένα πούτσο. . Προσπαθείς να αγγίξεις με τα χέρια σου, να φέρεις το πρόσωπο μου κοντά αλλά σε απ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Οι επιθυμίες μιάς καυτής κυρίας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


7min
394 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป το ζευγάρι που γνώρισα στην παραλία

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?