Ταλαιπωρια στηθους και πονος

Ταλαιπωρια στηθους και πονος

Κατά καιρούς γνώριζα άτομα τα οποία ήταν πολύ πιο ακραία και πιο τρελά από τα συνηθισμένα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος. Ήταν λίγο πιο ψηλός από εμένα και με λίγη κοιλίτσα. Από την αρχή της γνωριμίας μας είχε δείξει την υπερβολική καύλα του για τα βυζιά μου. Ο Γιώργος δεν ήταν ακριβώς αφέντης μου όπως ήταν πολλοί άλλοι αλλά είχαμε μια διαφορετική σχέση στο σεξ.

Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι είχα την επιλογή σε κάτι που μου πρότεινε να αρνηθώ. Αν δεν το ήθελα το αρνιόμουν και δεν γινόταν. Αν δεχόμουνα έπρεπε να υποστώ να το κάνει με τον τρόπο που εκείνος ήθελε όπως το ήθελε χωρίς αντιρρήσεις. Μιας και είχε μεγάλη τρέλα για τα βυζιά μου τα περισσότερα που ζητούσε ήταν γι’ αυτά. Πολλά από αυτά ήταν από απλό δέσιμο, ξύλο, τρύπημα στις ρόγες και πολλά άλλα. Μου έλεγε συνέχεια ότι η μεγαλύτερη καύλα του ήταν να μου τα καρφώσει πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια και να βρίσκομαι στον αέρα. Εγώ του έλεγα όχι από την αρχή γιατί φοβόμουνα, δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό του.

Καθόμασταν ένα απόγευμα στο σαλόνι εγώ, ο Γιώργος και οι κόρες μου. Εγώ με τον Γιώργο καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση και η Δήμητρα με την Χριστίνα στον άλλον καναπέ δίπλα μας. Οι κόρες μου ήταν και οι δύο ντυμένες. Ο Γιώργος φορούσε ένα μποξεράκι και εγώ σουτιέν και βρακάκι. Χαζεύαμε μια ταινία πορνό με εξευτελισμούς και με βασάνισμα βυζιών κυρίως. Είχα βγάλει την πούτσα του Γιώργου έξω από το μποξεράκι και του την έπαιζα. Εκείνος είχε περάσει το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου και είχε βγάλει το ένα μου βυζί έξω από το σουτιέν και έπαιζε με την ρόγα μου.

Έτσι όπως χαζεύαμε μου λέει ο Γιώργος «Πουτάνα έχω καυλώσει πάρα πολύ. Θέλω να σου σκίσω τις βυζάρες.» Πουτάνα λέει εμένα, την Δήμητρα την λέει καριόλα και την μικρή την λέει μαλακισμένη. Απορημένη από αυτό που είπε του λέω «Μα εδώ είναι, κάν’ τα ότι θέλεις.» Παίρνει το πονηρό του ύφος και συνεχίζει να μου λέει «Μωρή πουτάνα ξέρεις τι θέλω. Στο ζητάω τόσο καιρό, θέλω να στα καρφώσω τα γαμημένα.» Μετά από πολλά παρακάλια κα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ταλαιπωρια στηθους και πονος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

13min
298 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο διαχειριστής κι εγώ μερος 2

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?