Βιασμός στο στρατο

Βιασμός στο στρατο

Την άλλη μέρα ήταν η σειρά των παλιών στρατιωτών να γαμήσουν τον Μανόλη, Τον φώναξαν στο σιτιστάδικο δύο στρατιώτες, ένας μελαχρινός και ένας ξανθός.

- Κλείδωσε του είπαν. Βγάλε τις αρβύλες σου και γονάτισε.

Ο Μανόλης υπάκουσε. Οι στρατιώτες άρχισαν να τον κτυπάνε με λουρίδες στα πέλματα. Έπειτα του έβγαλαν τις κάλτσες για να βλέπουν τα πόδια του νέου να κοκκινίζουν και να τρέμουν από το ξύλο. Όταν βαρέθηκαν τον πρόσταξαν να βγάλει τα ρούχα του.

- Ήλθε η ώρα μικρέ κάποιος από τους δυό μας να σου γαμήσει τη σούφρα της κωλάρας σου. Βέβαια μέχρι να τελειώσουμε μαζί σου θα το έχουμε κάνει και οι δύο αυτό μα τώρα είναι η σειρά μου.

Τον ξάπλωσαν στο πάτωμα πάνω σε κάτι σακιά και ο ξανθός έκατσε πάνω στην πλάτη του για να μην κουνιέται. Ο μελαχρινός αποκάλυψε το σκληρό καυλί του. το σάλιωσε, ενώ ταυτόχρονα ο ξανθός μαστίγωνε με δύναμη με λουριά τον κώλο του Μανώλη. Ο μελαχροινός πλησίασε από πίσω τον Μανόλη και γλίστρησε την ψωλή του στα κοκκινισμένα από το μαστίγωμα κωλομέρια του, ανοίγοντας τα στα δύο. Ο Μανόλης βόγκηξε καθώς τα σκληρά χέρια του νεαρού έπιασαν βάρβαρα τα κωλομέρια και τα άνοιξαν τόσο δυνατά που νόμιζε πως του άνοιξαν στα δύο.

- Έτσι , έλα πουτανάκι. Θέλω να σε ακούσω να με παρακαλάς να στον χώσω, είπε ο μελαχροινός, χαστουκίζοντας τα κωλομέρια. έπειτα άρχισε να σπρώχνει δυνατά την ψωλάρα του προσπαθώντας να διαπεράσει το σφικτό δακτύλιο της κωλοτρυπίδας του.

- Παρακάλα με πούστη.

Ο Ξανθός ετοιμαζόταν να τον μαστιγώσει με κάτι συρματόσχοινα.

- Καλά καλά γάμα μου τον κώλο, είπε ο Μανόλης προσπαθώντας να γλιτώσει το ξύλο. Ο νεαρός έσπρωξε με όλη του την δύναμη, νικώντας την αντίσταση της στενής σούφρας και έχωσε 2-3 εκατοστά μέσα. Ο ξανθός πέρασε το συρματόσχοινο από το λαιμό και τον τραβούσε αναγκάζοντας τον Μανώλη να ανασηκωθεί και από το ζόρι να ανοίξει ακόμη περισσότερο την σούφρα του. Ο πόνος ήταν δυνατός. Έτσι ο πούτσος του μελαχρινού χώθηκε ολόκληρος μέσα στο κωλάντερό του. Ο Μανόλης άρχισε να ξεφωνίζει. Κουνούσε απεγνωσμένα το κεφάλι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Βιασμός στο στρατο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
393 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?