Με την παντρεμένη συνάδελφο

Με την παντρεμένη συνάδελφο

Θα σου γράψω μια ιστορία που έζησα πριν από τέσσερα χρόνια με μία συνάδελφο εποχιακή. Αυτή η κυρία, ας την πούμε Κούλα, λοιπόν ήταν 34 ετών, παντρεμένη από μικρή ηλικία και είχε 5 παιδιά. Είναι μέτρια στο ύψος με λίγα κιλά παραπάνω πολύ όμορφη και πολύ καυλιάρα. Είναι απ’ αυτές τις γυναίκες που τις βλέπεις στο δρόμο και σκέφτεσαι ότι είναι πλασμένη για γαμήσι. Με φοβερές χειλάρες και βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις. Το φοβερό της σημείο όμως είναι τα βυζιά της Είναι κυριολεκτικά τεράστια.

Σκέψου ότι τα σουτιέν της είναι όλα με ενίσχυση γιατί τα κανονικά σουτιέν δεν μπορούν ν’ αντέξουν το βάρος των τεράστιων βυζόμπαλων. Την είχα βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή εξ αιτίας των προσόντων της. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία δεν την άφησα να περάσει. Επί τέλους βγήκαμε ραντεβού και εκεί την έπεισα να συναντηθούμε την άλλη μέρα στο γραφείο μου (έχω δικό μου γραφείο, χωρίς άλλους συναδέλφους μέσα) λίγο πριν από τη λήξη του ωραρίου. Περίμενα σαν τρελός πως θα περάσει η μέρα και θάρθει το αυριανό μεσημέρι. Η μεγάλη ώρα έφθασε. Φρόντισα να μη με ενοχλήσει κανείς και περίμενα. Επί τέλους κτυπάει η πόρτα, λέω εμπρός και ανοίγει η Κούλα. Της λέω να περάσει μέσα και σηκώνομαι. Πηγαίνω στο παράθυρο και κατεβάζω την κουρτίνα και ανοίγω την πόρτα και ελέγχω το χώρο έξω στο διάδρομο. Δεν περνάει κανείς. Μπαίνω μέσα και κλειδώνω. Παρατηρώ τώρα την Κούλα γιατί προηγουμένως δεν την είχα προσέξει.

Φορούσε μια φούστα στενή που τόνιζε την υπέροχη κωλάρα της και από πάνω μια ζακέτα – σακάκι με κουμπιά. Την πλησιάζω και αρχίζω να τη φιλάω στο στόμα, στα μάγουλα, στο λαιμό, παντού. Αρχίζω να κατεβαίνω στη χαράδρα που αφήνουν τα πέτα της ζακέτας—σακακιού που φοράει. Τότε με σταματάει και με απομακρύνει ελαφρά από κοντά της.

- Στάσου μου λέει. Μη βιάζεσαι, Περίμενε. Ξέρω ότι όταν με κοιτάς το μάτι σου καρφώνεται στα βυζιά μου, γι’ αυτό σου έχω μια έκπληξη.

Αρχίζει να ξεκουμπώνει τα κουμπιά της ζακέτας και την ανοίγει απότομα. Τα τεράστια βυζόμπαλα πετάγονται χωρίς σουτιέ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με την παντρεμένη συνάδελφο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
278 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η παντρεμένη μετά τον χωρισμό του

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?