Τo ξεπαρθενιασμα

Τo ξεπαρθενιασμα

Ήμουν ήδη 22 ετών, αλλά επειδή ήμουν υπερβολικά ντροπαλή και ανασφαλής δεν είχα καταφέρει να δημιουργήσω μια σχέση της προκοπής και όταν λέω της προκοπής, εννοώ ολοκληρωμένη!

Πώς τα καταφερνα, ένας Θεος το ξέρει!

Ο ένας ήταν gay και το καταλαβε όταν ήρθε η "κρίσιμη" ώρα, ο άλλος θυμήθηκε την πρώτη του αγάπη και με παράτησε και λοιπά και λοιπά. Ζούσα έναν εφιαλτη απόρριψης και ολοένα αυξανόμενων ορμών, που δεν έβρισκαν τρόπο να εκτονωθούν. Τα είχα ψάξει όλα. Περιοδικά με τσόντες, βιντεοκασσέτες, cyber, μόνο το live μου έλειπε.

Ήμουν πολύ απογοητευμενη εκείνο το βράδυ που πήγα στο σπίτι του Γιώργου. Ο Γιώργος ήταν ένας συμφοιτητης μου, πολύ εμφανίσιμος.Ψηλός, καλοφτιαγμένος, με πολλή τρίχα πάνω του- γιατί πρέπει να σας πώ οτι οι φαντασιώσεις μου πάντα περιελάμβαναν αντρες με τριχωτό στήθος και γεννητικά όργανα. Και επιπλέον πολύ γυναικάς. Και ήταν φυσικό.

Κάναμε πολλή παρέα για λόγους που δεν είχα καταλάβει. Όχι ότι παραπονιόμουν, αλλά δεν καταλάβαινα τι τον ευχαριστούσε σε μένα. Προσωπικά, νόμιζα 'οτι γυναίκες ντροπαλές και απομονωμένες σαν και μένα του ήταν αορατες.. Τελοσπάντων, ήταν ανέκαθεν πολύ ευχάριστος και υποχρεωτικός. Εκείνο το βράδυ πήγα να διαβάσουμε μαζί Στατιστική.Είχα ντυθεί μάλλον απλά, αλλά πάντα είχα ένα φετίχ με τα λεοπάρ εσώρουχα που φορούσα ο κόσμος να χαλάσει. Και αποδείχθηκαν σωτήρια.

Ο Γιώργος με υποδέχθηκε με την συνηθισμένη του εγκαρδιοτητα, και περάσαμε στο καθιστικό του σπιτιού του να διαβάσουμε. Παρόλα αυτά , κατάλαβα οτι ήταν λιγάκι αλλαγμένος.Ήταν- όσο έιναι ποτέ δυνατό- πιο αισθησιακός απο το συνηθισμένο του. Λιγάκι αχτένιστος, με το πουκάμισο ανοιχτό, και το δασύτριχο στέρνο του σε κοινή θέα.

Η αμοιρη, που ποτέ δεν είχα σκεφτεί ούτε μια τοση δα πονηρη σκέψη για το Γιωργάκη, ένιωσα μια ταραχη, και μια προδοτική υγρασία στο εσώρουχό μου.

" Σύνελθε" σκέφτηκα" Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι;"

Καθίσαμε σε αντικρινούς καναπέδες και καθώς έσκυψα να ανοίξω την σάκα μου με

τα βιβλία, το κουμπί του πουκαμισου μου κόπηκε απότομα,... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τo ξεπαρθενιασμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
1027 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Διπλό καυλί στο ψιλικατζίδικο

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?