Ανέλπιστο όργιο στην σύρο

Ανέλπιστο όργιο στην σύρο

Το καλοκαίρι του 2001, οι διακοπές μας, με τη γυναίκα μου, στη Σύρο, σε ένα φιλικό ζευγάρι που μας φιλοξενούσε, έμελλε να είναι η αφορμή για την πρώτη φορά που απάτησα τη γυναίκα μου.

Σταύρος και Μαρία το φιλικό ζευγάρι, Κωνσταντίνος και Νάντια εμείς. Όλοι γύρω στ 30. Η Μαρία και η γυναίκα μου η Νάντια είναι φίλες από το Πανεπιστήμιο. Στη διάρκεια των διακοπών, χρειάστηκε συχνά να φύγουν μόνες για καφέ στην Ερμούπολη. Από ότι μου έλεγε η Νάντια συζητούσαν με τις ώρες την κρίση στη σχέση της Μαρίας και του Σταύρου. Ο Σταύρος από ότι φάνηκε την απατούσε ποικιλοτρόπως και εκείνη ή ήξερε ή υποψιαζόταν.

Ήταν Δευτέρα πρωί, αμέσως μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εντάσεις μεταξύ τους, όταν οι γυναίκες ανακοίνωσαν πως πάνε βόλτα στην πόλη. Εγώ και ο Σταύρος θα πηγαίναμε για μπάνιο. Έτσι μετά από λίγο βρεθήκαμε στο Κίνι. Αφού βουτήξαμε, αρχίσαμε τα λέμε κάτω από την ομπρέλα. Μας διέκοψε το κινητό του. «Φιλαράκο», μου λέει, «ένα φιλαράκι και η γυναίκα του που έχουν κάτι ενοικιαζόμενα εκεί πιο πέρα, λένε να πάμε για καφέ». Αφήσαμε τις πετσέτες και φύγαμε.

Ο Γιώργος και η Αννα καθόντουσαν και πίνανε καφέ με μια φίλη τους την Τασία. Η Άννα κούκλα αλλά η Τασία ήταν πιο προκλητική, φόραγε μόνο το μαγιό της: ξανθό όμορφο μωράκι (στα 25 περίπου) που μου θύμιζε έντονα την αδερφή της πρώην μου .

Περί ανέμων και υδάτων η κουβέντα, αλλά το κλίμα «μύριζε» σεξ, Τα χαζογελάκια και τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν. Εγώ έστρεψα την προσοχή μου στην Τασία αλλά και εκείνη έδειχνε να νιώθει οικεία μαζί μου. Μου φάνηκε πως όποτε δεν την κοίταζα, εκείνη με κοίταζε έντονα και μάλιστα χαμηλά στο μαγιό μου. Με κολάκευε. Χωρίς να το καταλάβω οι υπόλοιποι τρεις σηκώθηκαν και λέγοντας «Πάμε να δούμε» μπήκαν μέσα. Ο Σταύρος μου έκλεισε το μάτι με νόημα. Η Τασία μου σχολίασε «Έχουν πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές δουλειές», γελώντας.

Μετά από ένα πέντε με δέκα λεπτά, άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι που δεν μπορείς να παρεξηγήσεις, με τίποτα. Κοιτάχτηκα με την Τασία που σηκώθηκε και που... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ανέλπιστο όργιο στην σύρο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
220 การอ่าน

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?