¨Εχω παράπονω

¨Εχω παράπονω

Κατέβηκα τον Ιούλιο στο χωριό για διακοπές στην θεια μου την Μαρία, Είναι 36 χρόνων και η μικρότερη από τις αδερφές της μάνας μου, και λόγω της ηλικίας, εγώ είμαι 19 με βλέπει σαν ξάδερφο ! Είναι παντρεμένη με ένα Μαραγκό, που έχει δικό του εργοστάσιο επίπλων λίγο έξω από το χωριό μας! Τον άντρα της δεν τον πολυπάω, είναι 47 χρόνων και μου το παίζει πάντα έξυπνος και παρατηρητικός! Μάκη πρόσεχε τις κακές παρέες, μη μπλέκεις , να είσε καλός και…!

Εγώ τον είχα πάντα για τέλειο αλλά μια μέρα τι έγινε:

Χάλασε το αμάξι της θείας μου και εμείς θέλαμε να πάμε για μπάνιο, έλα μου λέει να με πετάξεις με το παπάκι μέχρι το εργοστάσιο να πάρουμε ένα αμάξι της εταιρίας, μόλις φτάσαμε όλα φαινότανε ήρεμα και δεν βλέπαμε κανέναν , μάλλον όλοι βρίσκονταν στο ξυλουργείο! Σε μια στιγμή ακούγαμε από το συνεργείο μέσα: νεεε γλυφέ με ΑΑΑΧΧΧΧ γάμα με την πουτάνα, η θεία μου κάπως άλλαξε ύφος και σιγά πλησίασε στο παράθυρο πλάι του εργοστασίου, την ακολούθησα και τι να δούμε:

Ο μπάρμπας μου γονατιστός, μπροστά από μια πιτσιρίκα υπάλληλο του πωλήτρια, να την γλύφει και να της χουφτώνει τα βυζομπαλα! Έμεινα, η θεία μου άλλαξε 1000 χρώματα και την άκουγα: α καριολη, πουτάνας γιε, καλά κατάλαβα εγώ γιατί προσέλαβες αυτό το πουτανακι, αν δε σε κάψω εγώ. Θα δεις να με κερατώνεις μαλάκα άντρα! Ενώ έλεγε αυτά η πιτσιρίκα τώρα έγλυφε το παπάρι του μπάρμπα μου, σαν να ήτανε παγωτό και ο καριολης την τράβαγε από τα μαλλιά! Πάμε μου λέει, έλα σιγά σιγά μη μας πάρουν χαμπάρι, και θα τον κάνω εγώ τον καριόλη! Έπρεπε να σπρώξω την μηχανή κοντά ένα χιλιόμετρο για να μη μας πάρουν χαμπάρι!!!! Μόλις φτάσαμε σπίτι η θεία μου άναψε τσιγάρο, και έβριζε λες και ήμασταν στην λαχαναγορά! Και τώρα τι λέω τι κάνουμε, θα του το πεις, άμα Είναι να την κάνω για τι γιαγιά μη με μπλέκετε εμένα! Οοοοχι αγόρι μου εδώ θα κάτσεις, δεν θα πούμε τίποτα, ακόμα, αστον να νομίζει ότι κοιμάμαι, θα έρθει η ώρα!!!!!!

Το βράδυ κάτσαμε για φαΐ και όλα ήτανε όπως πάντα, η θεία ψύχραιμη, δεν καταλάβαινε τίποτα, εγώ περ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "¨Εχω παράπονω"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
347 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Χειμωνιάτικο διήμερο 4: στο μπανιο

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?