Εξευτελισμός από τη σύζυγο

Εξευτελισμός από τη σύζυγο

Χτες το βράδυ, η αφέντρα και σύζυγός μου αποφάσισε να με ξεφτιλίσει μπροστά σε άλλο ένα ζευγάρι. Καταρχήν, είμαι πολύ αθλητικός τύπος, αλλά έχω έναν μικρό καυλί (12 εκατοστά σε στύση) και είμαι αρκετά θηλυπρεπής.

Η σύζυγός μου έπινε κρασί με τον καλή της φίλη στο σαλόνι και είχαν προσκαλέσει το φίλο της συζύγου μου. Δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και έχει αρκετά «σωσιβιάκια» αλλά έχει και ένα πέος 20 εκατοστών! Είναι το πλήρες αντίθετο μου.

Οι δύο γυναίκες με έφεραν στην κρεβατοκάμαρα, και με έβαλαν να γδυθώ και να βάλω στο πέος το μεταλλικό δαχτυλίδι που πιάνει στη βάση του. Στη συνέχεια με διέταξαν να φορέσω τα παπούτσια και τις κάλτσες γυμναστικής μου.

Έχουμε στην κρεβατοκάμαρα ένα μηχάνημα γυμναστικής, το λεγόμενο step, και η φίλη της γυναίκας μου, το ρύθμισε στο πρόγραμμα που γυμνάζει τους γλουτούς. Το έβαλε στη μέγιστη αντίσταση και ρύθμισε το χρονοδιακόπτη στα 30 λεπτά. Με πρόσταξαν να βάλω βαζελίνη στον πούτσο μου και μου είπαν να αρχίσω να αυνανίζομαι, αλλά να μη χύσω.

Στο μεταξύ, η σύζυγός μου ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να κάνει σεξ με το φίλο της. Ο εξευτελισμός μου είναι τεράστιος! Τους βλέπω να πηδιούνται μπροστά μου, ενώ εγώ είμαι γυμνός στη μηχανή του step. Εν τω μεταξύ, η φίλη της γυναίκας μου στέκεται από πίσω μου, παρατηρεί το ρυθμό που γυμνάζομαι, και το ρυθμό που παίζω τον πούτσο μου. Όποτε νομίζει ότι ρίχνω τους ρυθμούς μου, μου δίνει μερικές ξυλιές στον κώλο με μια ρακέτα του πινγκ-πονγκ.

Ιδρώνω και προσπαθώ να κάνω step όσο πιο σκληρά μπορώ. Ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι στην πλάτη και στον κώλο μου, κάνοντας τα χτυπήματα της ρακέτας να τσούζουν περισσότερο. Ο κώλος μου έχει γίνει κατακόκκινος και η φίλη της γυναίκας μου το ευχαριστιέται. Εν τω μεταξύ, η σύζυγός μου είναι από πάνω, έχει καβαλήσει τον πούτσο του φίλου της και έχει πολυάριθμους οργασμούς κοιτώντας με χλευαστικά.

Εγώ πάλι πρέπει να σταματάω κατά διαστήματα τον αυνανισμό μου, έτσι ώστε να καταφέρω να μη χύσω.

Όταν τα τριάντα λεπτά του χρονοδιακόπτη τελεί... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Εξευτελισμός από τη σύζυγο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
367 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η ιστορια με τη «θεια» 2ο μέρος

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?