Όταν η μια δεν αρκεί...

Όταν η μια δεν αρκεί...

Λοιπόν εδώ και δυο χρόνια τα έχω με μια κοπέλα την Ράνια που είναι 22 χρονών 1.75 με καστανά μάτια και μαλλιά. Από πρόσωπο είναι κουκλάρα από σώμα αδύνατη με δυο στρογγυλά βυζιά σε μέγεθος χούφτας και ένα κωλαράκι πεταχτό. Με την Ράνια τα πηγαίνουμε καλά και ίσως πηγαίναμε και για γάμο, αν δεν είχε ένα σοβαρό για μένα πρόβλημα. Παρά την ομορφιά και εδώ μάλλον επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει: (όμορφη γυναίκα σε καυλώνει με την ομορφιά της, άσχημη γυναίκα σε τελειώνει με τα κόλπα της).

Παρά την ομορφιά της λοιπόν, η ερωτική της διάθεση είναι πολύ περιορισμένη. Με άλλα λόγια έχει όρεξη για μια φορά την εβδομάδα, ενώ εγώ χρειάζομαι να κάνω έρωτα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Και ενώ στα άλλα τα βρίσκαμε, σε αυτό τον τομέα δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν γινόταν τίποτα. Όταν κάνουμε σεξ αρκούμαστε στα απλά και συνηθισμένα, που αυτά εμένα δεν μου αρκούν, αλλά αυτή δεν θέλει να κάνει τίποτα παραπάνω για να μην υπάρχει μονοτονία. Εγώ χύνω περισσότερο από το ότι είναι ωραία γκόμενα, παρά από το ότι με ικανοποιεί.

Έτσι είχε η σχέση μου με την Ράνια έμενα ανικανοποίητος, ώσπου μια μέρα γνώρισα την Άννα, μια γυναίκα που γνώρισα τυχαία και κανόνισα να πάμε για καφέ. Η Άννα είναι 36 χρονών χωρισμένη, ξανθιά, τα μάτια της είναι καστανά, όχι ιδιαίτερης ομορφιάς και με πολύ λίγα πιασιματάκια. Έχει μεγάλες βυζάρες και πεταχτό λίγο χοντρούλη κώλο. Όπως σας είπα κανονίσαμε να πάμε για καφέ αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, και επειδή πεινούσαμε και οι δυο πήγαμε σε ένα ταβερνάκι. Φάγαμε και ήπιαμε λίγο παραπάνω και άρχισαν τα σεξουαλικά πειράγματα που ανταπέδιδε, και δεν την χαλούσαν καθόλου.

Κάποια στιγμή έχει πάει 02:00 και έπρεπε να φύγουμε γιατί το μαγαζί θα έκλεινε. Έτσι γυρίζω και της λέω:

- «Αφού δεν μας σερβίρουν εδώ, μήπως έχεις στο σπίτι σου τίποτα ποτά να συνεχίσουμε;»

- «Βεβαίως και έχω!» μου απαντάει.

Έτσι πάμε σπίτι της. Σερβίρει τα ποτά, καθόμαστε δίπλα-δίπλα και βάζει μουσική. Αρχίζουμε να μιλάμε για σχέσεις και σε μια στιγμή της λ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Όταν η μια δεν αρκεί..."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

We share same ideas ...

3min
252 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το πάθος της τραγουδίστριας

ขุนแผน
ขุนแผน, 47

i'm happy man. party drink like sexy sex and slim body

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?