Νοσοκόμα

Νοσοκόμα

Ήταν τέσσερις και ήταν μόνες. Το μαγαζί ήταν λάτιν που σημαίνει ότι μάζευε πολλές γκόμενες. Τα λάτιν τα τραγούδια τα βαριέμαι αφάνταστα αλλά άμα βλέπεις τα βυζιά και τους κώλους γύρω σου δεν ακούς την μουσική.

Εφόσον ήταν κι Απόκριες γινόταν της πουτάνας. Εκείνη η βραδιά ξεκίνησε περίεργα. Πρώτα μια Αγγλίδα που χόρευε μπροστά μου γύρισε το χέρι της και μου έσφιξε τα αρχίδια πιο δυνατά από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να την βρίσω αν και δεν καταλάβαινε και πολλά από το αλκοόλ. Εμείς ήμασταν τρεις, οι άλλοι δεν την πέφτανε. Οι γκόμενες κοίταγαν συνέχεια κι εντέλει η μια άφησε το ποτό της δίπλα από τα δικά μας. Έτσι της έπιασα αμέσως την κουβέντα. Σε κάποια στιγμή σε ένα σαχλοτράγουδο που έπαιζε ήρθε πίσω μου και με έπιασε σφιχτά από την μέση. Της είπα άντρας είμαι δεν χορεύω τέτοια, μόνο ζεϊμπέκικα. Ήμασταν πια φάτσα με φάτσα

- Πόσο άντρας είσαι! Μου είπε προκλητικά.

Την κόλλησα σε μια από τις κολόνες του μαγαζιού και πέρασα με τρόπο και τα δύο χέρια μου κάτω από την φούστα της κι ανέβηκα στα κωλομέρια της σφίγγοντάς την με δύναμη. Όπως την είχα στην κολόνα δεν μας έβλεπαν εκτός από μια πλαϊνή που έριχνε λοξές ματιές. Έβαλα την γλώσσα μου στο στόμα της και η γυναίκα ήταν από αυτές που και τσαμπουκά είχαν και ήξερε τι ήθελε.

Μου έτριβε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και φοβόμουν μην χύσω μια κι εκείνη την μέρα φόραγα γκρίζο ανοιχτό κουστούμι. Της το είπα. Μου τον έβγαλε έξω και κόλλησε τον κώλο της πάνω μου. Τα φωτορυθμικά έπαιζαν κι όλοι χόρευαν κι όταν της είπα στο αυτί “χύνω”… έσφιξε το χέρι της γύρω από το καυλί μου και μόνο λίγες σταγόνες λέρωσαν την φούστα της.

Όλες τους, η παρέα της δηλαδή, ήταν νοσοκόμες από κάποιο κρατικό, δεν θυμάμαι πιο. Η Χριστίνα ήταν πραγματική μουνάρα, ψηλή, ξανθιά και κυρίως έξυπνη.

- Για μια βραδιά δεν είμαστε εμείς οι δυο… Διαπίστωσε περισσότερο παρά αναρωτήθηκε.

Είχαμε κι οι δυο σχέση αλλά τέτοιες ώρες δεν σκέφτεσαι μαλακίες. Μου έλεγε στο αυτί τι θα μου έκανε μετά, πως θα μου τον έπαιρνε στο στόμα στις τουαλ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Νοσοκόμα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
292 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η εκπόρνευση της φίλης

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?