Ιδιαιτερα!

Ιδιαιτερα!

Ήταν οι μέρες προετοιμασίας για τις πανελλήνιες. Το άγχος ήταν μεγάλο, η πίεση αρκετή ώστε να μην μπορώ να κατανοήσω αυτά που έγραφαν τα βιβλία, με αποτέλεσμα να παραμείνω στόκος!

Ώσπου μετά από μέρες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από έναν κοντινό φίλο ο οποίος ήταν αρκετά καλός στα μαθηματικά. Και όχι μόνο...

Κανονίσαμε μέσω chat να μου κάνει τα ιδιαίτερα που ήθελα για να μπορέσω να γράψω έστω και μία σειρά στις πανελλήνιες. xΤην επόμενη μέρα κιόλας είχε έρθει στο σπίτι μου για να κάνουμε μάθημα. sΟ τύπος πάντα ήταν ελκυστικός και αρκετά σέξι για να μου άρεσε και τότε. Οπότε το μάθημα που μου έκανε ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ο καθηγητής μου, Αλέξης, μίλαγε ασταμάτητα για κάτι το οποίο δεν καταλάβαινα, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με ενδιέφερε για τον λόγο τον οποίο ήταν αυτός δίπλα μου. tΗ μυρωδιά του, ο τόνος της φωνής του με έκανε να φαντάζομαι για το πως θα ήταν να μου τα εξηγούσε όλα αυτά, αλλά στο κρεβάτι.

Έβλεπα τα χέρια του και τα φανταζόμουνα να μου ακουμπάνε το δέρμα, να με φιλάει στον λαιμό και να αρχίζει να κατεβαίνει και να με γλύφει όλο και πιο κάτω... rαλλά πάντα με έφερνε στην πραγματικότητα κάθε φορά που με ρώταγε:

- «Κατάλαβες; Θες να στα ξαναπώ;»

Αποφάσισα απλά να την επόμενη φορά που θα έρθει να είμαι πιο προετοιμασμένη για το "μάθημα".

Την επόμενη μέρα πριν έρθει, είχα κανονίσει να μην μας ενοχλήσει κανείς αυτές τις ώρες. Φτάνοντας "ανυποψίαστος" στο σπίτι μου, τον έβαλα να καθίσει και αρχίσαμε να κάνουμε το βαρετό μάθημα. eΠριν έρθει, είχα κανονίσει να βάλω κάτι ελαφρύ πάνω μου όπως μια μπλούζα που διαφάνιζε και τόνιζε το στήθος ώστε να μπορέσει να το προσέξει και χωρίς σουτιέν βέβαια, και από κάτω ένα σορτσάκι που τόνιζε τον κώλο μου και ήταν αρκετά κοντό για να μην μπορεί να συγκεντρωθεί ούτε ο ίδιος.

Το μάθημα κυλούσε ομαλά αλλά τον έπιανα να με κοιτάει έντονα και να με γδύνει με τα μάτια του. Αυτή η εικόνα με έκανε να μην προσέχω ούτε λεπτό σε αυτά που λέει και ένιωθα το μουνί μου να υγραίνεται πολύ.

Εκείνος κατάλαβε ό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ιδιαιτερα!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
217 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο παντρεμένος τον ικανοποίησε

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?