Ευα

Ευα

H Εύα είναι μιά 40αρα λίγο παχουλή, ψηλή και πολύ όμορφη γυναίκα με εφηβικό στήθος. Η Μάρω είναι η κόρη της 19 χρονών μελαχροινή με υπέροχο μεσογειακό κορμί στητό μεγάλο στήθος και υπέροχο κώλο.

Είμαι φίλος και με τις δύο, με μιά διαφορά εδώ και έξι μήνες πηδάω τη Μάρω, χωρίς να γνωρίζει τίποτα η Εύα, που μάλιστα είναι και γειτόνισσές μου αφού μένουν σ' ένα διαμέρισμα δυό ορόφους πιό πάνω από μένα. Κάθε φορά που πηδιόμαστε της μαθαίνω και κάτι νέο, με τελευταίο μάθημα τη διαδρομή της ψωλής μου απ' το κώλο στο στόμα, και και το άδειασμα των χυσιών μαζί με τα κωλόζουμα στο στόμα της. Η αρχική δυσφορία της έχει γίνει επιθιμία και το επαναλαμβάνουμε. . .

Πριν ένα μήνα όμως και ενώ ήταν πρωινή ώρα που η Μάρω συνήθως ηταν σπίτι της ανέβηκα επάνω γιά να της δώσω ένα DVD που μου είχε ζητήσει. . . Η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν τελείως κλειστή, αλλά αυτό το συνήθιζαν γιά κάποια πήγαινε-έλα μεσα στη πολυκατοικία.

Μπήκα χωρίς να χτυπήσω κι άκουσα το ντουζ να τρέχει. Προχώρησα σκεφτόμενος ότι έκανε ντούζ, άνοιξα τη πόρτα της τουαλέτας ήσυχα και πλησίασα τραβώντας τη κουρτίνα του μπάνιου γιά να της κάνω έκπληξη.

Η έκπληξη όμως ήταν απίστευτη! Δεν ήταν η Μάρω που έκανε ντουζ αλλά η Εύα που πήγε να φωνάξει αλλά σταμάτησε και δε πρόλαβε να καλύψει με τα χέρια της σχεδόν τίποτα. Απ' το χέρι που κάλυπτε τα βυζιά της εξήχε το ένα με τη ρώγα όρθια, κι απ' τη παλάμη που κάλυπτε το μουνί της οι τρίχες έβγαιναν όλες έξω.

Μετά κάποιες αρχικές ψευτοδιευκρινίσεις με νευράκια ένοιωσα το κλίμα ν' αλλάζει.

Της έβγαλα τα χέρια απ' το κορμί της και της είπα: Εύα είσαι πολύ όμορφη. 'Ασε με να σε κάνω να νοιώσεις όπως ποτέ και δε θα μάθει ποτέ κανείς τίποτα.

Χωρίς να πάρω απάντηση πλησίασα τα χείλη μου στο σαπουνισμένο μουνί της έβαλα τη γλώσσα στα μουνόχειλα και παρά τα ''ΟΧΙ''της άρχισα να τη πιπιλάω.

Σε λίγο το κάστρο έπεσε. Γδύθηκα και μπήκα στο μπάνιο, τη ξέπλυνα απ' τις σαπουνάδες την έβαλα να σκύψει στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω τη κωλοτρυπίδα. Βογγούσε όσπου τη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ευα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η τέλεια σκλάβα

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?