Μια χειμωνιάτικη βροχερή νύχτα

Μια χειμωνιάτικη βροχερή νύχτα

Βρέχει πολύ. Είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο κάπου την επαρχία, χάλια ο δρόμος λάσπες παντού. Προσπαθώ να βρω μια παράκαμψη των έργων που γίνονται , μάλλον έχω στρίψει λάθος δεν είδα καλά την πινακίδα, από την τελευταία στροφή έχω κάνει 45 χιλιόμετρα χωρίς να το καταλάβω. Και αυτό το κινητό όποτε το χρειάζομαι δεν έχει σήμα. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα σταματημένο μηχάνημα , αμέσως ξυπνάει μέσα μου το ένστικτο του κινδύνου και με ένα γρήγορο στρίψιμο του τιμονιού αποφεύγω το εμπόδιο. Το αυτοκίνητο κάνοντας πολύ αριστερά γλιστρά στην λάσπη και βγαίνει έξω από τον δρόμο. Ωραία γλίτωσα την σύγκρουση και κόλλησα στην λάσπη! Τώρα τι κάνω; Να βγω να βρω βοήθεια δεν θέλω φοβάμαι, να μείνω να παγώσω από το κρύο, τι να κάνω; Ευτυχώς που φόρεσα το πρωί χειμωνιάτικα ρούχα, τζιν παντελόνι, χοντρό πουκάμισο μποτάκια και μπουφάν. Βγαίνω από το αυτοκίνητο, βρέχει πολύ!! Φοράω το μπουφάν και αρχίζω να περπατάω προς την κατεύθυνση που βλέπω ότι υπάρχουν κάτι φώτα. Περπατάω, περπατάω και μόλις φθάνω κοντά βλέπω ένα μικρό επαρχιακό σπίτι.

Χτυπάω τη πόρτα μια φορά κανείς, ξαναχτυπάω τίποτα, τρίτη φορά .. ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βλέπω μπροστά μου ένα άντρα 2 μέτρα γυμνό από την μέση κα πάνω. Στην αρχή φοβήθηκα μετά όμως κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι μια και δεν είχα άλλη επιλογή. Είστε καλά κυρία μου; Θέλετε βοήθεια με ρωτάει; Έκπληκτη εγώ του απαντάω: ναι έχει κόλληση το αυτοκίνητο μου στη λάσπη μάλλον έχω χάσει το δρόμο μου. Λυπάται αλλά ούτε το δικό του κινητό λειτουργεί! Μήπως μπορώ να βρω βοήθεια από κάπου αλλού. Όχι αυτήν την ώρα αύριο το πρωί μου α-παντά.

Είναι έτοιμος να ανάψει φωτιά στο τζάκι λέει ότι θα μπορούσα να μείνω εκεί γιατί δεν υπάρχει άλλο ασφαλές μέρος για να περάσω την νύχτα. Συμφωνώ και εγώ και προσπαθώ να καταλάβω την κατάσταση μου θεέ μου είμαι μούσκεμα θα κρυώσω, πρέπει να βρω άλλα ρούχα στεγνά, μόλις βλέπω την φωτιά να δυναμώνει πλησιάζω για να ζεσταθώ. Μου προτείνει να βγάλω τα βρεγμένα ρούχα να μην αρρωστήσω για να έχω στεγνά να φορέσω τ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μια χειμωνιάτικη βροχερή νύχτα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
256 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ξανθό όνειρο

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?