ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Εχω μια εταιρεία εισαγωγών με είδη διακόσμισης και οι περισσότεροι πελάτες μου είναι γυναίκες. Μπορώ να πώ ότι στις συναλλαγές είναι καλύτερες από εμάς τους άντρες. Εχω μιά πελάτισσα που επειδή έχει μπει στον Τειρεσία δεν έχει μπλοκ επιταγών και με πληρώνει με γραμμάτια τα οποία δίνω στην τράπεζα. Ηταν τακτική στις πληρωμές της αλλά τελευταία λόγω της κρίσης ένα γραμμάτιο δεν μπορούσε να το πληρώσει και με παρακάλεσε να μην επιστρέψει απλήρωτο να βάλω τα μισά χρήματα και να μου τα δώσει αργότερα. Επειδή το άλλο πρωί θα ήμουν στην περιοχή του σπιτιού της είπα να περάσω από το σπίτι της να της δώσω τα χρήματα.Είναι περίπου 40 χρόνων όμορφη γυναίκα χωρισμένη και μένει με την κόρη της 20 χρόνων ένα όμορφο κορίτσι λίγο πουτανάκι.

Το άλλο πρωί στις 7.30 χτύπησα το κουδούνι της. Μου άνοιξε σε 2-3 λεπτά φορώντας μια ελαφριά ρόμπα (μόλις είχε ξυπνήσει) η οποία ήταν ελαφρά ξεκούμπωτη έτσι ώστε να φαίνονται τα μεγάλα βυζιά της χωρίς σουτιέν.Καθίσαμε στο σαλόνι που ήταν συνέχεια με την κουζίνα και από το σημείο που ήμουν έβλεπα την κρεββατοκάμαρά της το κρεββάτι δεν ήταν στρωμένο και την Χρύσα απέναντί μου καθισμένη με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και τα μπούτια έξω από την ανοικτή ρόμπα.Εκανα συνειρμούς στο μυαλό μου να την πηδώ πάνω στο κρεββάτι και καύλωνα.Επειδή με ενοχλούσε το παντελόνι μου όπως μου είχε σηκωθεί ασυναισθητα ίσιωσα τον πούτσο μου και μου λέει με νάζι,βλέπω ότι κάποιος έχει κέφια πρωί πρωί.Και εσύ έχεις κέφια της λέω και πηγαίνοντας κοντά της βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της.Αμέσως τα ανοίγει και βλέπω ότι δεν φορά εσώσουχο.

Το μουνίτης ήταν ξυρισμένο και τα χείλια του ανοιγμένα και υγρά. Χώνω 2 δάκτυλα μέσα και αρχίζω να την μαλακίζω. Ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού μου και μου πετάει τον πούτσο έξω ο οποίος είχε σκληρύνει σαν πέτρα. Μου λέει μου αρέσει το καυλί σου και το χώνει στο στόμα της. Μου το έγλυφε και σε λίγο τον παίρνει όλο στο στόμα της βαθιά μεσα στο λαρύγγι της. Μετά από λίγο γονατίζω και σηκώνωντας τα πόδια της στους ώμους μου άρ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
354 การอ่าน

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?