Η νηπιαγωγός και ο γυμναστής

Η νηπιαγωγός και ο γυμναστής

Είμαι η Μαρία και είμαι νηπιαγωγός. Το χειμώνα ήμουν διορισμένη σε ένα νησί και έτσι οι ιστορίες σου μου έκαναν παρέα.

Τον Ιούλιο δούλευα σε μια κατασκήνωση ιδιωτική, κοντά στην Αθήνα. Υπήρχαν και άλλοι μαζί μου (Γυμναστές και νηπιαγωγοί) αλλά φτιάχτηκε μια παρέα από μένα, την συγκάτοικό μου την Κατερίνα (νηπιαγωγός), τον Νίκο και τον Γιώργο (Γυμναστές και συγκάτοικοι και αυτοί στην κατασκήνωση) και τον Γιάννη (Γυμναστής).

Η Κατερίνα ήταν μια πολύ όμορφη, προκλητική και έξυπνη κοπέλα, ενώ ο Γιάννης ήταν ο πιο περπατημένος της παρέας. Ο Γιώργος ήταν ένας ωραίος άνδρας, φίλος του Γιάννη και με πολύ γυμνασμένο σώμα. Άφησα τελευταίο τον Νίκο, τον πιο μικρό της παρέας. Δεν έμοιαζε και πολύ με γυμναστή. Ήταν αυτό που λέμε καλό παιδί, με χιούμορ, αλλά λίγο συνεσταλμένο. Έλα όμως που εμένα αυτός μου άρεσε!

Εγώ είμαι ωραία, μελαχρινή με πολύ προσεγμένο στυλ όχι όμως πολύ προκλητικό.

Κάθε βράδυ ένας από μας ήταν νυχτερινός. Κοιμόταν (αν τα κατάφερνε) σε ένα χώρο δίπλα στο ιατρείο (εκεί υπήρχε η γιατρός μας η Κούλα) και ήταν υπεύθυνος για όλα, όλη την νύχτα. Όμως και οι άλλοι δεν μπορούσαμε να φύγουμε νύχτα, παρά μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Ένα βράδυ λοιπόν και οι 5 αποφασίσαμε να βγούμε Αθήνα και να πάμε σε ένα club στην Γλυφάδα. Εκεί καθάριζε ο Γιάννης που είχε φοβερά κονέ.

Ντυμένοι όλοι καλά και ιδιαίτερα εγώ με την Κατερίνα. Αυτό φάνηκε αμέσως αφού μας κοίταζαν όλοι οι άνδρες του μαγαζιού. Η έκπληξη ήταν πως οι δικοί μας κοίταζαν τις άλλες! Είχαμε τρελαθεί και οι δύο μας εκεί μέσα, ένα μήνα μόνες και περιμέναμε να χαλαρώσουν λίγο έξω και να αρχίσει κανένα φλερτ. (Η Κατερίνα γούσταρε το Γιάννη). Αρχίσαμε κάποια στιγμή να ζεσταίνομε εμείς την κουβέντα με υπονοούμενα αλλά τίποτα! Ειδικά ο Νίκος δεν καταλάβαινε τίποτα και ας του τα έριχνα διακριτικά. Ο Γιάννης μιλούσε συνεχώς με γνωστούς του και η Κατερίνα νευρίαζε.

Έτσι κάποια στιγμή μιλούσαμε μόνο με το Γιώργο, αλλά είμαστε 2 με έναν και δεν μπορούσε να παιχθεί κάτι, απλά γινόταν ωραίο παιχνίδι με τα λόγια. Ωραίος και... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η νηπιαγωγός και ο γυμναστής"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
423 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η απίστευτη εξέλιξη

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?