ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΩΒ

ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΩΒ

Ο Μάρκος μπήκε στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στο τραπέζι καθόντουσαν οι δικηγόροι, 3 ακόμη μέτοχοι, και μια εντυπωσιακή μελαχρινή κυρία. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και εξεφράσθησαν τα θερμά συλλυπητήρια τον ρόλο πήρε ο δικηγόρος της οικογένειας…

«Ο κύριος Παναγόπουλος σύμφωνα με την διαθήκη είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ομίλου με ποσοστό 51%, οι υπόλοιπες μετοχές είναι από 10% στους υπολοίπους και ένα 9% που κατέχουν μικροεπενδυτές.»

«Το μάνατζμεντ το έχει η οικογένεια και ο νόμιμος κληρονόμος της και θα ήθελα να ρωτήσω τους υπολοίπους μετόχους αν έχουν κάποια ένσταση στα παραπάνω.»

«Εγώ έχω…και μάλιστα πολλές» είπε η μελαχρινή κυρία και συνέχισε…εδώ μιλάμε για τα χρήματα μας πέραν από συναισθηματισμούς και μας ζητάτε να αφήσουμε τις τύχες του ομίλου σε ένα παιδί…. Απαιτώ να βγουν οι μετοχές προς πώληση άμεσα.»

«Κυρία Ανδρούτσου…» είπε ο δικηγόρος, «οι μετοχές ανήκουν στον Μάρκο, και τυπικά σε λίγα λεπτά, το τι θα κάνει με αυτές είναι δικό του θέμα. Ο αείμνηστος δεν θα τις έδινε ποτέ από όσο ξέρω και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και ο Μάρκος» και γύρισε το κεφάλι του προς τον Μάρκο περιμένοντας να πάρει θέση.

«Οι μετοχές κυρία Ανδρούτσου δεν είναι προς πώληση» απάντησε ο Μάρκος και συνέχισε.. «και να ήταν δεν νομίζω ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα να τις αγοράσετε»

«Με προσβάλετε κύριε Παναγόπουλε… δεν μπορείτε να είστε σε θέση να ξέρετε τις μεθόδους που χρησιμοποιώ για να αγοράσω κάτι, και την πειθώ που έχω σε κάποια πράγματα, σήμερα δεν αγοράζονται όλα με χρήμα…» και συνέχισε απευθυνόμενη στον δικηγόρο..

«Θα ήθελα να μείνω λίγο μόνη με τον κύριο Παναγόπουλο, να του κάνω μια προσφορά αν φυσικά δεν έχουν αντίρρηση και οι υπόλοιποι μέτοχοι, νομίζω ότι σύμφωνα με το καταστατικό είναι στα δικαιώματα των μετόχων κάτι τέτοιο»

Κανένας δεν είχε αντίρρηση ο δικηγόρος πήρε τον λόγο. «Καλώς αφού επιμένετε θα σας αφήσουμε να τα πείτε εγώ πάντως σας προειδοποίησα για τις προθέσεις του πελάτη μου»

«Μάρκο παιδί μου μόλις τελειώσετε θα σε περιμένω στο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΩΒ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
409 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป danikos kai agiristos 2

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?