egw k h 18

egw k h 18

Μόλις είδα τα μωρά (18 ετών) το μποξερακι μου κόντεψε να σκιστεί από την καύλα. Καθίστε λέω. Πάω στο δωμάτιο μου και ξαπλώνω να κοιμηθώ να ηρεμήσω από το θέαμα που αντίκρισα προινιατικα. Δεν περνάνε 10 λεπτά και έρχεται μέσα η ¶ρτεμις και με ρωτάει αν έχω κανένα ποτό. Πολύ δεν ξεπεταχτήκατε της λέω? Πρωινιατικα ποτό θα πιείτε? Φτιαχτε ένα καφέ.

Τότε έρχεται και κάθετε πάνω μου και μου λέει. . Έλα μωρέ Νικολάκη γιατί είσαι ξενέρωτος? Εντωμεταξύ φόραγε μια φορμουλα τόσο λεπτή που όταν κάθισε πάνω μου ο πούτσος μου εφάρμοσε τέλεια ανάμεσα στο κωλαρακι της. Τι κάνεις τώρα τις λέω? Και πριν προλάβω να τελειώσω σπρώχνει με το χέρι της την πόρτα να κλείσει και σκύβει και μου δίνει ένα γλοσοφιλο που με έκανε να αναστενάξω από την καύλα. Με φίλαγε για κάνα 10λεπτο ενώ εγώ είχα χουφτώσει για τα καλά το κωλαρακι του και έτριβα το μουνάκι του πάνω από την φόρμα.

Κοίταξε να δεις τις λέω εγώ δεν είμαι πιτσιρίκι. εγώ θα σε βάλω κάτω και θα σε σκίσω αν συνεχίσεις. Σταμάτησε για λίγο με κοιτάει με ένα πρόστυχο βλέμμα και με μια απότομη κίνηση βγάζει το μπουστακι του πιάνοντας τα χέρια μου και βάζοντας τα πάνω στα λευκά μεγάλα και στρογγυλά βυζάκια της. Το κορίτσι ήταν τρέλα στην κυριολεξία αν και να πω την αλήθεια εγώ την Μαρία είχα βάλει στο μάτι αλλά δεν τολμούσα να κάνω κίνηση(αυτή 18 και γω 27). Όπως καθόταν πάνω μου βάζω το χέρι μου από κάτω και το άλλο στον σβέρκο της την σηκώνω και την γυρνάω ανάσκελα στο κρεβάτι. Βγάζω το μποξερακι μου και όπως ήταν ανάσκελα πάω από πάνω τις και της δίνω το καυλί στο στόμα. Έπαιζε τόσο ωραία με την γλώσσα τις που θα την ζήλευε και η καλύτερη πουτάνα. ενώ όσο με έγλυφε είχε κατεβάσει και την φορμουλα της. ήταν η ποιο ωραία πίπα που μου είχαν κάνει.

Ήθελα να βγω να την σκίσω και δεν έλεγε να με αφήσει είχε χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε με δύναμη μέσα στο στόμα της. ήταν σκέτη τρέλα αυτό το αγγελικό προσωπάκι με τα κόκκινα μαλλάκια και τα σαρκώδη χειλάκια να έχει την ψωλαρα μου στο στόμα της. ενώ λοιπόν είχα αφεθεί στα χει... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "egw k h 18"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
373 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο ασανσέρ

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?