19αρης Δόκιμος στο πλοίο

19αρης Δόκιμος στο πλοίο

Για σας ονομάζομαι Άκης, είμαι 19 ετών, ψηλός, με γκριζογάλανα μάτια, μαύρα μαλλιά, γυμνασμένο σώμα και ένα κωλαράκι που πολλοί ζηλεύουν και ακόμα περισσότεροι ορέγονται. Δείχνω πολύ σεξι και αντράκι, παρόλο όμως που έχω πέραση στις γυναίκες και εμπειρίες στο σεξ από τα 16 μου χρόνια, πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι άντρες με γυμνασμένα σώματα και μεγάλες ψωλές. Πολλές φορές φανταζόμουν ότι κάνω σεξ με παιδία από το σχολείο μου ή την ομάδα, ποτέ δεν τόλμησα όμως να κάνω κάτι, δεν θέλω να δώσω δικαίωμα στην κλειστή κοινωνία που ζω.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν από μερικά χρόνια που έκανα το εκπαιδευτικό μου ταξίδι σαν δόκιμος αξιωματικός σε ένα εμπορικό πλοίο. Έχω αλλάξει τα ονόματα και την εμφάνιση των εμπλεκόμενων για προφανής λόγους.

Εκεί ανάμεσα στους αξιωματικούς ξεχώρισα και έκανα παρέα με έναν από τους ανθυποπλοιάρχους τον Βασίλη 25 ετών πολύ ωραίο παιδί με γυμνασμένο σώμα και τα πιο όμορφα πράσινα μάτια που είδα ποτέ μου. Αν έκρινα και από το φούσκωμα στον καβάλο του πρέπει να είχε πολύ μεγάλη πούτσα. Άντρας με τα όλα του ο Βασίλης, αρρενωπός φιλότιμος και με καλό χιούμορ. Από την πρώτη μέρα γίναμε κολλητοί. Είχαμε την ιδία βάρδια και για μεγάλη μου ευχαρίστηση ήμασταν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μαζί.

Τις ελεύθερες ώρες μας συνήθως τις περνούσαμε στην καμπίνα μου ή τη δική του βλέποντας καμιά ταινία, συζητώντας ακούγοντας μουσική και που και που πίνοντας κανένα πότο. Είχαμε αποκτήσει αρκετή οικειότητα ώστε να κυκλοφορούμε με το εσώρουχο η να βγαίνουμε από το μπάνιο γυμνοί. Φυσικά πάντα κοιτούσα όσο πιο διακριτικά γίνετε tτον κώλο του και την πούτσα του η οποία ακόμα και ξεκάυλωτη ήταν πολύ μεγάλη και έλιωνα. Δεν πρέπει να με κατάλαβε, ποτέ δεν είπε κουβέντα. Κάθε βράδυ όμως, εγώ τραβούσα μαλακιά για πάρτη του, είχα φάει τρελό κόλλημα, αλά έτρεμα στην ιδέα να μαθευτεί κάτι και να με κράξουν.

Μετά από δυο μήνες εν πλω, φυσικό ήταν η κουβέντα μας να περιστρέφετε όλο και συχνότερα γύρο από το σεξ. Συζητούσαμε για γκόμενες και ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "19αρης Δόκιμος στο πλοίο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
379 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το μάνα εξ ουρανού

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?