με την καθηγητρια μου

με την καθηγητρια μου

ν και την εμπειρία μου τη βίωσα πριν από 3 χρόνια, ήθελα πολύ να την εξομολογηθώ. Μέχρι τώρα το έχω πει μόνο στον κολλητό μου που έμεινε με ανοιχτό το στόμα επειδή γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Για να μην τα πολυλογώ, ήταν το καλοκαίρι πριν την Τρίτη Λυκείου και θα έδινα εξετάσεις το Δεκέμβριο για Γαλλικό πτυχίο(το οποίο δεν πήρα τελικά!).

Οι γονείς μου βρήκαν μία καθηγήτρια Γαλλικών για να μου κάνει ιδιαίτερα για το πτυχίο. Ήταν μία κοπέλα 26χρονών, δεν είχε καλά καλά να διδάσκει. Αδύνατη, ψηλή, ξανθιά και γενικά θεά. Εγώ από την άλλη στο κόσμο μου, το διάβασμα το είχα παρατήσει και γενικά μου άρεσε η ιδέα να το κάνω με μία μεγαλύτερη. Οι συνομίληκες μου το είχαν ρίξει πολύ στο διάβασμα και μου την έδινε ότι είχε να κάνει με το σχολείο γενικά. Για να μην τα πολυλογώ, την πρώτη φορά που μου τη σύστησαν οι γονείς μου έμεινα άφωνος. Περίμενα, μία γριά καρακάξα με γυαλιά και το μαλλί πιασμένο κότσο και αντίκρυσα έναν άγγελο. Έτσι άρχισαν τα μαθήματα που παρακολουθούσα όλο ενθουσιασμό. Ανυπομονούσα δύο φορές την εβδομάδα να την αντικρύσω. Χάζευα στο βλέμμα της και ερεθιζόμουν καθώς μου μιλούσε Γαλλικά. Το μαθημα γινόταν σε δικό της χώρο στο σπίτι της.

Αφού πέρασαν λίγες μέρες την έκανα να καταλάβει πως μου άρεσε. Εκείνη ήταν διστακτική και κάποιες φορές ένιωθε άβολα όταν την κάρφωνα στα μάτια αλλά την έβλεπα ότι γούσταρε περισσότερα. Με αγκάλιαζε τρυφερά, περισσότερο από όσο μία καθηγήτρια τον μαθητή, μου χαμογελούσε και κάποιες στιγμές χανόταν στο βλέμμα μου και ξαναρχόταν στα ίσια της.

Δεν άργησε να γίνει. Κάποια στιγμή στο μάθημα οι ανάσες μας πλησίασαν πολύ και όρμηξα στα χείλη της. Αντιστάθηκε για λίγο και τραβήχτηκε. Εγώ ψύχραιμος την ξαναπλησίασα και πιο τρυφερά την φίλησα. Είχε παραδοθεί στα χέρια μου. Ενώ φιλιόμασταν με πάθος βγάζαμε ρούχα. Εκείνη πέταξε τα βιβλία από το τραπέζι και ξάπλωσε ανάσκελα σε αυτό ενώ εγώ της έβγαζα το στριγγάκι. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της και εκείνη είχε υγρανθεί.

- Τι κάνουμε; ξεφωνούσε κάποιες στιγμές και εγ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "με την καθηγητρια μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
421 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Κρυφό ταλέντο η συνάδελφος

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?