Τριο με τον κουμπαρο μας

Τριο με τον κουμπαρο μας

Η ιστορια που θα σας διηγηθω εγινε το περσινο καλοκαιρι στις διακοπες μας μαζι με τους κουμπαρους μας.Ο Κυριακος και η Θεοδωρα ειναι στενοι φιλοι μας και κουμπαροι .Εγω ονομαζομαι Βασιλης και η γυναικα μου Δημητρα ειμαστε στην ηληκια των 42 ετων .

Απο καιρο ελεγα στην γυναικα μου να κανουμε μια αλλαγη στην ερωτικη μας ζωη μια υπερβαση και συνηθως εκεινη επανω στο sex συμφωνουσε αλλα ηταν πολυ διστακτικη μετα.Ηευκαιρια ηρθε στις διακοπες μας οπου μοιραζομασταν ενα τριαρι σπιτι στην Βορεια Ευβοια..

η αφορμη ηταν μια συναντηση της γυναικας μου με τον Κ..στο μπανιο ,γυρνωντας η γυναικα μου εδειξε ξαφνιασμενη απο το μεγεθος του πεους του Κ.. . Ετσι πηρα την ευκαιρια και προτεινα να το κανουμε μαζι τους, για λιγο υπηρξε αμηχανια απο την γυναικα μου αλλα μην αφηνοντας περιθωρια την πηρα αγκαλια και την πηγα στο διπλανο δωματιο οπου οι κουμπαροι μας ηταν ετοιμοι να πηδηχτουν.Μετα την πρωτη αμηχανια η κουμπαρα τραβηξε την γυναικα μου κοντα τους και αρχισε να την φιλαει το ιδιο εκανε και ο κουμπαρος.Εβλεπα μπροστα μου την γυναικα μου να χαιδευεται απο τουα αλλος δυο και αρχισα να καυλωνω .Η καυλα μου εγινε ακομα μεγαλυτερη οταν η κουμπαρα οδηγησε το στομα της γυναικας μου στον πουτσο του Κ..και απευθυνομενη σε μενα ειπε πως θα την πηδηξουνε οι δυο τους και εγω να τους βλεπω .

Ειχα καυλωσει τοσο πολυ ωστε οταν ο Κ. γυρισε την γυναικα μου ανασκελα και αρχισε να της βαζει δακτυλο στο μουνι της νομιζα οτι θα παθαινα εγκεφαλικο.Εγω που ειχα την ιδεα ξαφνιαστηκα και εβλεπα την γυναικα μου ετοιμη να γαμηθει με αλλον.Ξεπερνωντας την αρχικη αμηχανια αρχισα να χαιδευω το στηθος της ενω ηδη ο πουτσος του αλλου ηταν μεσα της.Εκεινη αρχισε να βγαζει μικρες κραυγες και να μου λεει αν μου αρεσει να την γαμαει ενας τετοιος πουτσος ο οποιος εδω που τα λεμε ηταν πιο μεγαλος απο τον δικο μου που τον θεωρει αρκετα φυσιολογικο.

Εκεινη γαμιοταν μπροστα μου και εγω εγλυφα το στηθος της ενω η κουμπαρα μας τραβηχτηκε στην ακρη και αρχισε να παιζει με το μουνακι της.Η γυναικα μου... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τριο με τον κουμπαρο μας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
1659 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στην εθνική

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?