H πρώτη συνάντηση με την αφέντρα

H πρώτη συνάντηση με την αφέντρα

Ήταν Φεβρουάριος του 2002 όταν μετά από πολύ αναζήτηση στο ιντερνετ βρήκα -επιτέλους- τον ...παράδεισο. Ήταν το site Ελληνίδας αφέντρας η οποία είχε το όνομα της Ελληνίδας θεάς "Άρτεμης". Χωρίς να το πολυσκεφτώ την πήρα τηλέφωνο και το πρώτο ραντεβού σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας ήταν γεγονός.

Περίμενα έξω από το ξενοδοχείο όταν το τηλέφωνο μου χτύπησε και η φωνή από την άλλη γραμμή ήταν της αφέντρας μου. "που είσαι?" με ρώτησε με άγριο ύφος και χωρίς να προλάβω να απαντήσω μου είπε. "σε περιμένω στην είσοδο". Δεν χρειάστηκε προσπάθεια για να την αναγνωρίσω και αφού την πλησίασα άπλωσε το χέρι της.

" σκλάβε δεν φιλάς το χέρι της αφέντρας σου?" μου είπε και αφού το φίλησα πήγαμε στο δωμάτιο.

Με έστειλε έξω από την κρεβατοκάμαρα έτσι ώστε να ετοιμαστεί και με διέταξε να γδυθώ και να χτυπήσω την πόρτα για να μπω και πάλι μέσα αφού πρώτα μείνω με τα απολύτως απαραίτητα (μποξεράκι). Η ηδονή ήταν ατελείωτη αν και ακόμη δεν είχε ξεκινήσει τίποτα. Γονατιστός χτύπησα την πόρτα και άκουσα την φωνή της να με προστάζει να μπω στο δωμάτιο. Το θέαμα που αντίκρισα δεν περιγράφεται.

Η αφέντρα μου φορούσε ένα δερμάτινο μαύρο μινι φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες καλογυαλισμένες μπότες έφταναν μέχρι τα γόνατα της. Στο χέρι της κρατούσε μαστίγιο -αυτό που χτυπούνε τα άλογα- και με αυτό μου έδειξε τις μπότες της.

" φίλησε τις μπότες μου σκλάβε". Άρχισα να τις φιλάω και χωρίς να μου δώσει την άδεια της άρχισα να ανεβαίνω προς τα γόνατα της. Τότε ένοιωσα το μαστίγιο να πέφτει με δύναμη στην πλάτη μου και την μπότα της αφέντρας μου να μου πατάει το κεφάλι και να μου το κατεβάζει στο πάτωμα.

"δεν νομίζω να σου έδωσα την άδεια να το κάνεις αυτό?" μου είπε και απαίτησε να αρχίσω να γλύφω τις δερμάτινες μπότες. Κάθισε σε μια πολυθρόνα με τα πόδια σταυρωμένα και μου έφερε την σόλα της στην γλώσσα. "να μην μείνει τίποτα επάνω" μου είπε. Μετά από αρκετά λεπτά γλειψίματος με πρόσταξε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο πάτωμα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ανέβηκε στην πλάτη μου και ένοιωσα τα ψ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "H πρώτη συνάντηση με την αφέντρα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
10/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
214 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τρελό γαμήσι στην κλινική

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?