"Φροντίζοντας" τον υπηρέτη

Πρόκειται για μια μεγαλοαστική οικογένεια. Όπως όλες οι ελληνικές οικογένειες η μητριαρχία είναι γεγονός.

Η μαμά Φλώρα για να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις των 2 θυγατέρων είχε 2 υπηρέτες που έτυχε να είναι αδέρφια , ένα για την κάθε μία. Την πρώτη, την πιο μεγάλη υπηρετούσε η αδερφή. Μια ήσυχη και ευγενική κοπέλα, βλαχούλα όμως και πονηρή που πέρναγε το δικό της σε σχέση με την κυρία της που θεωρητικά ήταν σχετικά αυστηρή.

Ο αδερφός της το ίδιο και αυτός: ευγενικός και κουτοπόνηρος. Έλα όμως που βρήκε το δάσκαλο του από την μικρή μου ανιψιά: γύρω στα 16, σφριγηλή, με απίθανο στήθος και σφριγηλά πόδια και γάμπες. Παιδί κατά τα άλλα, στην ηλικία της ακόμα έβλεπε τα 101 σκυλιά της Δαλματίας. Μια μέρα που τυχαία πήγα σπίτι αντίκρισα την εξής σκηνή: η ανιψιά μου έξαλλη φώναξε τον N στο δωμάτιο της.

Έλα θείε να δεις τι θα πάθει γιατί δεν πάει άλλο. Μπαίνει ο N με ένα σωρό δικαιολογίες για κάποια παρατυπία που έκανε. Η Ηρώ του ρίχνει δυο αστραφτερά χαστούκια και τον γονατίζει κάτω, παίρνει ένα χάρακα και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί τον αρχίζει στις βιτσιές. Βογκητά ξέφυγαν από τον N. Οι βιτσιές συνεχίστηκαν. Πριν προλάβω να επέμβω, ο N την υπερασπίστηκε:

έχει δίκιο η κυρά μου απάντησε. Από καιρό έπρεπε να μου τις βρέξει, και λίγες τρώω απάντησε .

Η Ηρώ τον οδήγησε στο δωμάτιο του όπου και παρέμεινε για όλη την ημέρα. Με παρακάλεσε όμως να μην πω τίποτα αλλά να έρθω σε 2 μέρες το απόγευμα που συνήθως έλλειπαν όλοι. Πράγματι πήγα.o N ήταν ολόγυμνος στα 4 και η κυρά του τον μαστίγωνε ανελέητα με βούρδουλα. Του τις έχωνε τόσο μεθοδικά που όλο του σώμα είχε κοκκινίσει. Τα κωλομέρια του είχαν ματώσει. Πεσμένος στα 4 προσπαθούσε να τις φιλήσει τα πόδια. Στο τέλος τις έγλειψε τις πατούσες από τα παπούτσια της. Θείε μου είπε καθώς του πατούσε το κεφάλι να δεις τι καλό παιδί θα είναι ο ν από δω και πέρα.

Όμως όσο καλό και να είναι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα μαστιγώνεται για να μην ξεχνά ποιος κάνει κουμάντο. Πράγματι η συμπεριφορά του άλλαξε στη συνέχει... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย ""Φροντίζοντας" τον υπηρέτη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


1min
246 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η "κλαρινίστρια"

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?