O Tαξιτζής

O Tαξιτζής

Μόλις είχα κλείσει τα 18. Ζούσα σ΄ένα μεγάλο αρχοντικό ψηλά σ΄ένα λόφο. Ντελικάτος, με πλούσια καστανά μαλλιά, σχετικά κοντούλης αλλά με καλοσχηματισμένο σώμα έδειχνα μικρότερος από την ηλικία μου. Είχε μεγαλώσει με μεγάλη φροντίδα από την οικογένειά του. Δεν είχα βγει ποτέ από τα σύνορα του κτήματος. Η ασφυκτική υπερπροστασία από την οικογένεια μου είχε στερήσει την ευκαιρία να βγω λίγο πιο έξω, να κάνω φίλους, να διασκεδάσω σα νεαρός. Για το λόγο αυτό πάντοτε ένοιωθα απέραντη μοναξιά. Το όνειρό μου ήταν να φύγω για τη μεγάλη πόλη. Η μεγάλη πόλη που την ήξερα μόνο από εικόνες και περιοδικά φάνταζε στο νεανικό μου μυαλό σαν μια μεγάλη φιέστα με πολλούς και χαρούμενους ανθρώπους, με θόρυβο, κίνηση και θέαμα. Η ευκαιρία μου παρουσιαζόταν τώρα, που θα συνέχιζα σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Οι γονείς μου ήδη είχαν νοικιάσει σπίτι. Θα έφευγα το πρωί με ταξί. Το ταξίδι θα κρατούσε 10 ώρες. Η αδημονία να γνωρίσω τον άγνωστο καινούργιο κόσμο με είχε κυριεύσει. Έμεινα όλο το βράδυ ξάγρυπνος.

Στις 8 το πρωί, την επόμενη μέρα, το ταξί βρισκόταν μπροστά στον πύργο. Έτοιμος από τα χαράματα, όρμησα έξω κρατώντας μια μικρή βαλιτσούλα με τα απαραίτητα για τη διαδρομή. Τα βαριά πράγματα είχαν ήδη σταλεί και τακτοποιηθεί στο νέο σπίτι. Χώθηκα όπως-όπως στο ταξί, αφήνοντας τη βαλίτσα στον ταξιτζή να την τακτοποιήσει στο πορτ-μπαγκάζ. Σε λίγο ξεκινούσα για τη μεγάλη περιπέτεια.

Το ταξί έτρεχε γρήγορα σηκώνοντας σύννεφο σκόνης στο πέρασμα του. Γρήγορα μπήκε στη δημοσιά. Δεν χόρταινα αχόρταγα το τοπίο. Μπήκαμε στον εθνικό δρόμο. Ατελείωτος, πλατύς, με πολλά άλλα αυτοκίνητα να κινούνται δίπλα τους. Η χαρά μου δεν περιγραφόταν.

Η ματιά μου καρφώθηκε στον καθρέφτη του αμαξιού. Δύο κατάμαυρα μάτια με κοιτούσαν επίμονα. Για πρώτη φορά πρόσεξα τον ταξιτζή. Δεν φαινόταν πάνω από 40. Με συνοφρυωμένο παρουσιαστικό και τραχύ πρόσωπο, οδηγούσε σταθερά το ταξί καταπίνοντας τα χιλιόμετρα του δρόμου. Μελαχρινός, με μια αυξανόμενη καράφλα στο μέτωπο, με ένα παχύ μαύρο μουστάκι τσιγκελωτό προς τα κ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "O Tαξιτζής"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
336 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Mama kai kori...

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?