Η μπαρόβια που του πήρε το μυαλό

Η μπαρόβια που του πήρε το μυαλό

Αυτή η ιστορία είναι η δεύτερη που σας γράφω..( Η πρώτη είναι αυτή με τίτλο: "Ξανθό όνειρο")... Θα ακολουθήσουν και άλλες με τον καιρό..

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι 100% αληθινή με αλλαγμένα τα ονόματα για ευνόητους λόγους..

Ήταν ένα κανονικό απόγευμα Σαββάτου όπου εγώ και οι φίλοι μου ήμασταν μαζεμένοι σπίτι μου και αποφασίζαμε για το που θα πάμε το βράδυ.. Οι περισσότεροι λέγαμε για club ώσπου ο Γιάννης είχε μια φαεινή ιδέα να πάμε σε ένα στριπτιτζάδικο στην Συγγρού (το όνομα του μαγαζιού προτιμώ να μην το πω).. Αμέσως όλοι συμφωνήσαμε μαζί του μιας και που είχαμε πολύ καιρό να πάμε σε τέτοιο μαγαζί.. Κατά τις 22:00 συναντηθήκαμε με τα παιδιά και πήγαμε για ένα καφέ πρώτα στην Καλλιθέα..

Με τα πολλά η ώρα είχε πάει 00:00 και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για το στριπτιτζάδικο για να προλάβουμε και τραπέζι κοντά στην πίστα..

Κατά τις 00:20 είχαμε φτάσει.. Μπαίνουμε μέσα και για καλή μας τύχη είχαμε προλάβει το τελευταίο τραπέζι από αυτά που ήτανε μπροστά στην πίστα.. Παραγγέλνουμε τα ποτάκια μας και καθίσαμε να απολαυσουμε το θέαμα..

Βγαίνανε στην πίστα κάτι μωρά όλα τα λεφτά και με τους χορούς που κάνανε πάνω στην μπάρα σε καυλώνανε όλο και περισσότερο... Κατά τις 1:00 το μαγαζί είχε γεμίσει και όλοι κοιτάγανε τα μωρά που μία μία με την σειρά τους ανέβαινε και χόρευε το τραγούδι της..

Σε κάποια φάση ενώ είχαμε απορροφηθεί από μια γκόμενα σκέτη καύλα που έκανε τα παιχνίδια της στην μπάρα, έρχεται και κάθετε δίπλα μου ένα μωρό που μόνο που το έβλεπες έχυνες.. Ο λόγος για μία γκόμενα ψιλή με σωματάρα, στητά γαμάτα βυζιά και μία κωλάρα όνειρο.. Μαλλί, όλο μικρά κοτσιδάκια (ράστα) που το κρατούσε πίσω με μία μαύρη κορδέλα.. Από ντύσιμο ένα λαχανί string και ένα ίδιου χρώματος σουτιέν..

Κάθεται λοιπόν από δίπλα μου και γυρίζουμε όλοι και την κοιτάμε...

Πριν προλάβω να της μιλήσω μου σηκώνει το χέρι που το είχα στο πόδι μου και μου πιάνει τον πούτσο απ' έξω.. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει: "ωραίος είναι" και κάθετε πάνω του .. Την χαιρετάω... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η μπαρόβια που του πήρε το μυαλό"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
210 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το δειπνο

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?