Ζώης στη βιβλιοθήκη

Ζώης στη βιβλιοθήκη

Το ξέρω, αμάρτησα. . . είχα πάει στην Εθνική βιβλιοθήκη, εκεί στην οδό Ακαδημιου, δεν ξέρω ποιος ήταν αυτός, γιατί μου είπαν ότι είχε μουνάκια. . . πήγα εκεί αλλά δεν είχα τίποτα. . . έξαφνα, βλέπω μια κοπέλα αρκετά ξεμούνι, με φούστα σαν μπακαρα με 12 φιδάκια. .

Της λέω συγγνώμη, ξέρεις μήπως που είναι ο κόσμος?

Με κοίταξε καλά καλά. . . τι κοιτάς μωρή, ιταλός είμαι? της είπα. .

Αυτή γέλασε. . . μου είπε στο αναγνωστήριο της νομικής. . πήγα εκεί το λοιπόν, ήταν λίγο πιο δίπλα. . . τίγκα στο μουνί με τανγκα και τσόντα!! αουργ φώναξαν μέχρι και οι ηλιοκαμένες κόμπρες όταν βλέπουν βυζάκι μυρωδάτο!!!

Μπαίνω μέσα, ωραίο μαγαζί! αλλά περίεργο βρε παιδί μου. . . είχε ράφια να ουμ και παντού βιβλία, τα περισσότερα χωρίς εικόνες. . ξενερωμα. . . εκεί, μαθητούδια που μάλλον είχανε μείνει τάξη γιατί ήταν καλοκαίρι και διάβαζαν, αλλά ήταν και κάποιας ηλικίας 18-23 ρε παιδί, σουλατσάριζαν ανέμελα στους τοίχους. . .

Μπήκα να ουμ ανάμεσα σε κάτι ράφια γιατί φορούσα περίεργη παντόφλα τότε να ουμ, μην με δούνε και ζηλέψουνε, και έξαφνα να το το αλουμίνιο. . . ένας κορίτσαρος καθόταν σε ένα σκαμνούδι, απλωμένα τα ποδάρια του σαν πλοκάμια από αλεξίπτωτο, κι έκανε τάχα μου πως διάβαζε ένα βιβλίο. . . αμ δε, είχα καταλάβει ότι μπάνιζε τον Ζώη μέσα απ το καυλερο μου σορτσάκι μου. . .

Την πλησιάζω, χαμογελώ, γεια σου μωρή πουτάνα της λέω και ορτα οι παλίρροιες, όπως φορούσε το μπουζί της να ουμ χωρίς βυζοδέτι, της πιάνω το δεξί βυζί, κι αρχίζω να το στομπουνιζω να πούμε. . .

Τι κάνεις μου λέει, σκάσε μπιμπελό της λέω και μετά βογκαε. . . ωχ, λέω, την χτύπησα, κάτσε να φύγω. . . . πάω να φύγω, αλλά κατάλαβα ότι κάτι με κάρφωνε στην πλάτη. . . γυρνώ. . . τα πράσινα ματάκια της με κοιτούσανε. . . . τι κοιτάς μωρή, τη λέω, εσένα μου λέει, σ αρέσω της λέω, πολύ μου λέει, τότε για βόγκαγες της λέω, έτσι μου λέει γιατί με γκαυλωνεις. . . έτσι μου σε? παίρνω το χέρι της που μου το έφερε κοντά για να την χαιρετίσω. . . Νατάσσα μου λέει, το πιάνω και το βάζω το χέρι της στο κα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ζώης στη βιβλιοθήκη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

We share same ideas ...

3min
239 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο καθηγητής και η φοιτήτρια στη μύκονο

ตากบ
ตากบ, 32

ผู้ชายหุ่นหมี โสด อายุ 32ครับ 555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

ขุนแผน
ขุนแผน, 47

i'm happy man. party drink like sexy sex and slim body

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?