Пουτανα μανα

Пουτανα μανα

Είμαι ο Αλέξης, 27 ετών σήμερα και θα πω για την πραγματική ιστορία της μάνας μου. Εδώ και 5 χρόνια δεν μιλάμε εξαιτίας του γεγονότος που θα σας πω.

Η μάνα μου ήταν μια καθώς πρέπει γυναίκα μηχανικού και η ίδια διευθύντρια τράπεζας. Φερόταν πάντα σαν κυρία προς τα έξω χωρίς να δίνει δικαιώματα. Αυτήν την εικόνα πράγματι είχα για τη μάνα μου έως τα 22 μου χρόνια.

Ένα βράδυ ήμουν στο σπίτι του κολλητού μου και είχαμε βγει έξω, είχαμε πιει και είχαμε πολλές καύλες. Μου πέταξε τη τρελή ιδέα να καλέσουμε καμιά πουτάνα σπίτι να την πάρουμε παρτούζα. Μέσα στις καύλες μου, αν και δεν το είχα ξανακάνει, άρπαξα τη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που είχε στο τραπέζι και αρχίσαμε να ψάχνουμε για καμιά "γνωριμία".

Γούσταρα πολύ να πηδήξω μια ώριμη γυναίκα. Συμφώνησε και αυτός. Έτσι πήγε το μάτι μου σε μια αγγελία το απόκομμα της οποίας ακόμη το έχω, που έλεγε: "Σαραντάρα Κυρία, καταπληκτικής ομορφιάς και φινέτσας, γυμνασμένη, με αριστοκρατικό στυλ, λεπτεπίλεπτη και ευγενική, αναζητά γνωριμία εκλεκτικού κυρίου"... Πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και επικοινώνησε με την ίδια. Της έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του και το τηλέφωνο του για να έρθει.

Μετά από καμιά ώρα, μας χτύπησε στο κουδούνι της πολυκατοικίας. Άνοιξε ο φίλος μου και τι να δούμε.... ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ! Μείναμε και οι δυο άφωνοι!!! Κοίταζα τη μάνα μου από πάνω μέχρι κάτω... Φορούσε μια πρόστυχη φούστα μέχρι το γόνατο με διχτυωτό καλσόν και μπότες μαύρες μέχρι το γόνατο και είχε πιάσει τα πλούσια κατάξανθα μαλλιά της κότσο. Με κοίταξε έκπληκτη και δεν μιλούσε σαν να της έφαγε η γάτα τη γλώσσα.

- Μαμά τι κάνεις εδώ;

Της είπα μη έχοντας ακόμη πιστέψει τι μου συνέβαινε. Δεν μπορούσε να μιλήσει και δεν ήξερε τι να πει. Το σπίτι του κολλητού μου δεν το ήξερε και έτσι δεν μπορούσε να βρει μια δικαιολογία να μας ξεστομίσει.

- Εσύ ήσουν στο τηλέφωνο, μαμά; Καλά κάνεις βίζιτες; Πουτάνα είσαι;

Της είπα απότομα. Αυτή κοκκίνισε, ένιωσε ντροπή και προσπάθησε να πει συγγνώμη. Είχα τόσο εκνευριστεί, που την έπιασα από το μπράτσο ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Пουτανα μανα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
497 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο ασανσέρ

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?