Μετά το σκλαβοπάζαρο

Μετά το σκλαβοπάζαρο

Ο κήρυκας χτύπησε τρεις φορές το σφυρί. -Kατακυρώθηκε είπε.

Πλέον ήμουν μια αγορασμένη σκλάβα, άνηκα σε κάποιον αφέντη που θα μπορούσε να με μεταχειρισθεί όπως επιθυμούσε, ακόμα και σαν ένα αντικείμενο, η ένα ζώο, που είχε απόλυτη εξουσία στο κορμί μου. Ήμουν ακόμη ολόγυμνη, και ένας επόπτης αφού μου έδωσε ένα κομμάτι πανί να δέσω γύρω από την μέση μου, με κατέβασε από την εξέδρα για να με παραδώσει στον νέο μου κύριο.

Αμέσως τον θυμήθηκα. Με είχε υποβάλλει σε ιδιαίτερη σωματική εξέταση, και φαινόταν ιδιαίτερα σκληρός. Κρατούσε στα χέρια του ένα μαστίγιο, ενώ δίπλα του στεκόταν ένας επιστάτης, καθώς και κάποιοι άλλοι δούλοι και δούλες, που είχε μόλις αγοράσει ο κύριος μου. -ακολουθήστε με, μας διέταξε, πάμε να σας αλυσοδέσω. Τι ταπεινωτικό.

Οδηγηθήκαμε έξω από το σιδεράδικο, όπου περιμέναμε σε δυο σειρές (αρσενικοί και θηλυκές), να έλθει η σειρά μας να μας αλυσοδέσουν. Ο σιδεράς και οι βοηθοί του χάλκευαν πάνω στον κάθε δούλο η δούλα, τα βαριά αλυσοδεσμα που θα φορούσε από δω και στο εξής. Ο ήχος που έκαναν οι αλυσίδες ήταν εξευτελιστικός. Και η σειρά μου πλησίαζε. Οι θηλυκές σκλάβες δεν εξαιρούνταν από αυτή την τόσο ατιμωτική διαδικασία, μάλιστα ο αφέντης μας είχε αποφασίσει να φοράμε τα ίδια βαριά δεσμά με τους αρσενικούς δούλους. -ανέβασε το πόδι σου στο αμόνι, άκουσα την φωνή του σιδερά, και αφού υπάκουσα αμέσως, ένας βοηθός του πήρε έναν χοντρό σιδερένιο χαλκά, και μου τον σφυρηλάτησε στο πόδι μου.

Στην συνέχεια μου πέρασε χαλκά και στο άλλο μου πόδι, και μετά χαλκάδες στα δυο μου χέρια. Το πιο εξευτελιστικό όμως είναι να σου φοράνε περιλαίμιο, και να το σφυρηλατούν πάνω σου. Το περιλαίμιο θεωρούνταν διακριτικό γνώρισμα της δουλείας, και πλέον φορώντας μόνιμα το σφιχτό σιδερένιο περιλαίμιο που έκλεινε τον λαιμό μου, δεν διέφερα από ζώο, αφού ήξερα ότι θα με έσερναν από εκεί με αλυσίδα, σαν να ήμουν σκυλί. Ενώ μου είχαν φορέσει πλέον χαλκάδες, ο κύριος μου είπε κάτι στο αυτί του σιδερά, και εκείνος έδωσε εντολή στον βοηθό του να με οδηγήσει σε έν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μετά το σκλαβοπάζαρο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
288 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป นึกว่าดุ

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?