Πρώτη εμπειρία με τρανς

Πρώτη εμπειρία με τρανς

Καλησπέρα καταρχάς, λέγομαι Γιάννης, είμαι σχετικά όμορφο παιδί με αναλογίες 1.90 ύψος και 90 κιλά. Είμαι 23 ετών και κατάγομαι από μια μικρή πόλη της Θράκης.

Εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου μένω Θεσσαλονίκη για τις σπουδές μου.

Στο σπίτι μένω με συγκάτοικο αλλά για καλή μου τύχη βρήκε μια κοπέλα και τελευταία κοιμάται στο δικό της μιας και μένει αυτή μόνη κι έτσι μου άφησε το σπίτι ολόδικό μου. Κατά καιρούς γάμησα καλά μπορώ να πω κάποιες φοιτητριούλες αλλά και μη. Το μυαλό μου όμως ήταν κολλημένο αλλού.

Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια έχω έντονες φαντασιώσεις με τρανς. Μπορώ να πω ότι αυτό με προβλημάτισε πολύ, διαρκώς είχα σεξουαλικές ανησυχίες για το αν είμαι ετερόφυλος ή ομοφυλόφιλος. Μετά όμως από την πρώτη μου καψούρα με γυναίκα ήμουν σίγουρος ότι γουστάρω τις γυναίκες. Σίγουρα δεν γουστάρω τους άντρες, αλλά με τις τρανς... Δεν ξέρω, με ερεθίζουν τρελά.

Μέχρι πριν μια εβδομάδα και ενώ κατά καιρούς είχα τηλεφωνικές επικοινωνίες ή ιντερνετικές, ποτέ μου δεν είχα το θάρρος να δοκιμάσω να κάνω κάτι. Αυτό που με βασάνιζε ήταν μήπως δεν το θέλω τελικά και ξενερώσω αλλά και επίσης αν δεν ήταν κάτι αρκετά καλό και ήταν κανά μπάζο θα με ξενέρωνε επίσης.

Μια μέρα όπως όλες τις άλλες που ήμουν για καφέ, γυρνώντας στο σπίτι και σκεφτόμενος την μέγιστη βαρεμάρα του να βλέπω τηλεόραση (λόγω του ότι δεν έχω ίντερνετ), σκέφτηκα να πάρω μια εφημερίδα με αγγελίες και να δω τι ζήτηση υπάρχει στην αγορά σύμφωνα και με το αντικείμενο που ασχολούμαι και εάν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον, γιατί όχι.

Έτσι κι έγινε, πήρα την εφημερίδα στο σπίτι και την ξεφύλλισα, λίγο νωρίς την βαρέθηκα γιατί δεν υπήρχε τίποτα το ενδιαφέρον. Το διαβολάκι πάνω από το κεφάλι μου, μου ψιθύρισε να τρέξω στις τελευταίες σελίδες όπου το υλικό εκεί είναι καυτό. Τελικά ξενέρωσα επίσης, εκτός από ροζ τηλέφωνα-αγγελίες, ερωτικά γραφεία και άλλες αγάμητες καταστάσεις υπήρχαν μόνο επαγγελματίες τρανς :-) (ξέρετε πως στο Ελλαδιστάν μια τρανς για να μην πεινάσει πρέπει να βγει στην πορνεία, διότι δεν θέλει καν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Πρώτη εμπειρία με τρανς"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
383 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ฟันนายจ้างสาวสวย

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?