Δούλος της θείας του

Δούλος της θείας του

Κεφάλαιο 1ο

Πώς μέ έκανε δούλο η θεία μου

Θα σάς διηγηθώ το περιστατικό που μέ έκανε για πάντα δούλο των γυναικών - οριστικά και αμετάκλητα δηλαδή, διότι την προδιάθεση την είχα από πάντα.

Ήταν η ίδια μου η θεία αυτή -γυναίκα του αδελφού της μάνας μου- που μέ έκανε σκυλάκι στα πόδια της.

Αρκετά χρόνια πριν, πήγαινα ΤΕΙ ακόμη, δεν είχα πάει με γυναίκα, γύρω στα 30-35 η θεία.

Δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε όμορφη, αλλά, πώς να το πω, ήταν γυναίκα, γυναίκα σεξουάλα, γεμάτη και ζουμερή, σάρκα καυτή, όλο χυμούς και καύλα. Έφερνα στο μυαλό μου τα σαρκώδη χείλη της, τα φουσκωμένα ζυγωματικά της, το λαϊκό, πρόστυχο βλέμμα της και τα βρωμόλογα που πετούσε με άνεση και αυτοπεποίθηση -δεν ήταν των σαλονιών, ούτε στην γλώσσα, ούτε στο ύφος και στο παρουσιαστικό- και τό έπαιζα στην τουαλέτα.

Ξεχείλιζε η σάρκα της καυτή, τα πισινά της και τα στήθη της κοντεύανε να σκίσουν τις στενές φούστες (ως το γόνατο, αλλά όταν καθόταν σταυροπόδι... κι εκείνο το σκίσιμο στο πλάι... και το ύφασμα που έσφιγγε εφαρμοστό στα κωλομέρια της κι από κάτω φαινόταν καμμιά φορά η γραμμή της κιλότας της...) και μπλούζες που φορούσε. Έφερνα στο μυαλό μου τα μπούτια και τα κωλομέρια της κι ένιωθα να μέ καταπίνουν. Την έβλεπα να περπατά σαν φοράδα ξαναμμένη, τις δυνατές της γάμπες, τα σαρκώδη μπούτια, τα θρεμμένα κωλομέρια, και έβριζα από μέσα μου παίζοντάς το, φοράδα, σκύλα ξαναμμένη, καυλιάρα γκόμενα, καριόλα, γυναικάρα, πουτάνα, πουτανάρα, σκρόφα, καραπουτάνα με τα όλα της. Ένιωθα τα ξαναμμένα της καπούλια έτοιμα να εκραγούν από την καύλα και, πράγματι, η έκρηξη γινόταν στην... παλάμη μου και πλημμύριζα τον τόπο.

Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πόσες φορές τό έπαιξα γι' αυτήν την γυναίκα. Μού είχε γίνει έμμονη ιδέα. Μια μέρα πάντως, δεν θυμάμαι πώς, βρέθηκα μόνος μαζί με την θεία σπίτι της (ο θείος και οι δικοί μου ή είχαν πάει κάπου ή τούς περιμέναμε). Η θεία μου όρθια επάνω στην καρέκλα, κι εγώ από κάτω, τής έδινα κάτι μπιμπελό να τά βάλει επάνω στην βιβλιοθήκη, στα ψηλά ράφια, που είχε ξεσκον... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Δούλος της θείας του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
27/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
283 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ολονύχτιο με την εύσωμη

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?