Αιώνιος σκλάβος του

Αιώνιος σκλάβος του

Είχα λάβει ένα mail από κάποιον που ήθελε να βρεθούμε και να γαμηθούμε. Ανταλλάξαμε τηλ. και δώσαμε ραντεβού στην Καμάρα, αυτός έμενε Τριανδρία και θα παίρναμε λεωφορείο από κει για να πάμε σπίτι του!

Δώσαμε περιγραφές και ξεκινάω λοιπόν απ το σπίτι μου με μια τρομερή αγωνία για το τι θα συναντήσω. Τα λεπτά που απόμεναν ήταν λίγά. Είχα κατεβεί απ το λεωφορείο της περιοχής μου και κατευθυνόμουν προς την Καμάρα.

Έφτασα, του κάνω αναπάντητη.

Δε χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε αμέσως ο ένας τον άλλο. Αυτός με κατάλαβε αμέσως, όπως κι εγώ. Είναι φοιτητής και αυτό που έβλεπα δεν ήταν αλήθεια! Είχα μπροστά μου έναν παίδαρο, ένα μανάρι, έναν κούκλο με τον οποίο θα πηδιόμουνα σε λίγο! Βέβαια του είπα απ την αρχή πως δεν ήθελα να πηδηχτώ και ότι θα του έκανα μόνο στοματικό. Το μωρό ου δεν έφερε αντίρρηση.

Φτάσαμε σπίτι του. Ένα κλασικό σπίτι φοιτητή. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Ίσα ίσα που μου άρεσε κιόλας! Δυστυχώς το κρεβάτι είχε ένα πρόβλημα και έστρωσε ένα στρώμα πάνω στο χαλί.

Του ζήτησα να τον γδύσω. Αυτός δέχτηκε. Άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Η καύλα μου σιγά σιγά μεγάλωνε. Στη συνέχεια του έβγαλα το φανελάκι και τη ζώνη και τον ξάπλωσα κάτω! Πω πω τι σώμα ήταν αυτό. Που να ξερα την έκπληξή μου όταν θα του έβγαζα και τα υπόλοιπα. Μετά, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος, του έβγαλα τις κάλτσες και το παντελόνι.

Σημείωση: εγώ είχα ήδη γδυθεί. Έμεινε με το σλιπάκι. Μπορούσα να διακρίνω το καυλί του να μεγαλώνει σιγά σιγά και είπα να το βοηθήσω να μεγαλώσει πιο γρήγορα! Έτσι λοιπόν ανέβηκα επάνω του και άρχισα να του τρίβω το σλιπάκι! Το καυλί του ήταν έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του και το στοματάκι μου ήταν και αυτό έτοιμο να το υποδεχτεί. Και αυτό έγινε!

Έβγαλα και το τελευταίο εμπόδιο και πήρα την πούτσα του στο στόμα μου! Η 18ποντη ψωλή του ήταν υπέροχη! Τη ρουφούσα τόσο δυνατά με τόση μανία και λύσσα, έκανα ο,τι τεχνάσματα ήξερα και έβαλα όλη μου την τέχνη ώστε να του χαρίσω την πραγματική απόλαυση! Σημείωση 2: Όταν μιλούσαμε απ τα κινητ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Αιώνιος σκλάβος του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
28/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
263 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Καύλα στα ύψη με τέλειο τρίο

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?