Κρυφό πάθος

Κρυφό πάθος

Εγώ είμαι εδώ και δεκαπέντε χρόνια παντρεμένος, έχω όμως ένα κρυφό πάθος. Το πάθος μου είναι ότι είμαι ομοφυλόφιλος (παθητικός), αλλά δεν είμαι από αυτούς που τους φαίνετε. Πολλοί από σας θα πουν: «Είσαι μια κρυφή αδερφάρα», ναι μπορεί να είμαι, αλλά δεν τολμάω να πάω με κανέναν παρά μόνο αν αυτός που θα πάω είναι πολύ γνωστός μου ή αν τον έχω γνωρίσει αρκετό καιρό. Πολλές φορές σκέφτηκα να πάω με κάποιον μέσα από το internet (μέσω αγγελιών), αλλά τελικά ποτέ δεν το τόλμησα.

Είμαι 45 χρονών και μπορώ να πω ότι ανταποκρίνομαι καλά στα συζυγικά μου καθήκοντα, αλλά παρ' όλα αυτά πάντα η κρυφή μου επιθυμία είναι να πάω με άντρα. Αυτό μου το «κουσούρι» το απέκτησα σε νεαρά ηλικία με όταν πήγα με κάποιο φίλο μου (είμαστε τότε είκοσι χρονών), έχοντας τον παθητικό ρόλο. Από τότε πήγα άλλη μια φορά με άντρα και μάλιστα ο άντρας αυτός ήταν και αυτός παντρεμένος και ήμασταν δυο «κολλητά» ζευγάρια.

Αυτός ήταν 35 χρονών και εγώ 40 (από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια). Για να πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα η γυναίκα μου γνώρισε την γυναίκα του Χρήστου (το όνομα είναι φανταστικό) και έτσι κάναμε παρέα, εκείνη ήταν τότε ακόμα ελεύθερη και δεν είχε γνωρίσει τον Χρήστο. Τον Χρήστο τον γνώρισε ύστερα από δύο χρόνια και έτσι παντρεύτηκαν.

Από τότε εγώ και η γυναίκα μου γίναμε κολλητοί μαζί τους. Σιγά-σιγά άρχισα να βάζω ιδέες για τον Χρήστο, δεν ήταν κανένας όμορφος, μπορώ να πω μάλιστα ότι ήταν ένας αρκετά συνηθισμένος άντρας και μάλιστα με λίγη καράφλα. Εκείνο που μου άρεσε όμως επάνω του ήταν το αρκετά φαρδύ στέρνο του που το στόλιζαν πολλές τρίχες. Όσο περνούσε ο καιρός τόσο εγώ ήθελα να με βάλει κάτω και να με κάνει δικό του. Αυτή η ιδέα με βασάνιζε πάρα πολύ καιρό, αλλά με τίποτα δεν μπορούσα να του πω κάτι μιας και δεν τολμούσα.

Είχαμε βγει αρκετές φορές μόνοι μας με τον Χρήστο, είχε δε μεγάλη αδυναμία στο ποτό. Μια φορά λοιπόν που ήμαστε οι δυο μας στο σπίτι του Χρήστου, εκείνος είχε πιει τόσο πολύ που είχε γίνει φέσι. Εγώ δεν είχα πιει παρά ένα δύο ποτήρι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Κρυφό πάθος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
28/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Αντα με τη καινοργια της περιπετεια

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?