Νίκη , η φίλη της και 2 μαύροι

Νίκη , η φίλη της και 2 μαύροι

Έπρεπε λοιπόν να γίνω 35 χρονών και ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια γάμου, και μετά από την εμπειρία μου με την «Μ» (Ιστορία μου που έχει δημοσιευθεί στις Λεσβιακές αφηγήσεις ) για να αρχίσω να γαμιέμαι με όποιον βρω και όποια βρω. Ομολογώ δε ότι πρώτα θέλω να κάνω λεσβιακό έρωτα και ενώ κάποιος άντρας μας παρακολουθεί. Αφού ευχαριστηθώ με την γυναίκα (είναι πολύ όμορφα να σε γλύφει και να γλύφεις γυναίκα) τότε και μόνο τότε να με γαμήσουν.

Έτσι λοιπόν μια μέρα και ενώ επέστρεφα με την «Μ» από την δουλειά, αποφασίσαμε να πάμε για κανένα καφέ. Στο σπίτι θα με περίμενε ο άντρας μου και δεν τον είχα καμιά όρεξη. Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και του είπα ότι είχα υπερωρίες και θα επέστρεφα γύρω στις εννιά το βράδυ. Εκείνη την ημέρα είχαμε ντυθεί και εγώ και η «Μ» πολύ προκλητικά, θέλοντας να βρούμε κάτι καλό. Όλοι οι άντρες συνάδερφοι μας στην δουλειά είχαν γουρλώσει τα μάτια τους.

Βέβαια, ενώ η «Μ» μου είπε να το κάνουμε με κανέναν από τους συναδέρφους μας, εγώ έμεινα πιστή στο δόγμα μου, στο να μη πάω με συνάδερφο μου. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε για καφέ και ύστερα γραμμή για το σπίτι της για να την «βρούμε» τα δύο μας. Ήταν πολύ όμορφη και ήθελα να της γλύψω και να μου γλύψει το μουνί.

Ενώ λοιπόν πίναμε το καφεδάκι μας, μας πλησίασαν δύο μαύροι. Ήταν νεαρά παιδιά και οι δύο γύρω στα 20 με 22, όχι παραπάνω (αν και με τους μαύρους δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις και πολλά για την ηλικία τους), κοιτάξαμε η μια την άλλη πονηρά. Αρχίσαμε λοιπόν να κάνουμε ότι και καλά μας ενδιέφερε να αγοράσουμε κάποια από τα CD που πουλούσαν. Κάθισαν στο τραπέζι μας, τους είπαμε αν ήθελαν να πιουν μαζί μας κανένα καφεδάκι. Δέχτηκαν με ευχαρίστηση.

Όση ώρα πίναμε τα καφεδάκια, εμένα το μυαλό μου έτρεχε στα μαύρα καυλιά που μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο σε τσόντα είχα δει. Για να σας πω την αλήθεια, δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλα και χοντρά όσο τα έβλεπα σε τσόντες. «Κοντός ψαλμός αλληλούια», σκέφτηκα. Οι αράπηδες ήταν από την Νιγηρία, και ήταν κατάμαυροι πραγματι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Νίκη , η φίλη της και 2 μαύροι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
4/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
222 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ταξί για γλυφάδα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?