Η παραμελημένη παντρεμένη

Η παραμελημένη παντρεμένη

Η ιστορία είναι πραγματική 100%.

Συνέβη πριν μια εβδομάδα., είχα βάλει μια αγγελία στο ιντερνετ για γνωριμία με γυναίκες, έλαβα αρκετά email από γυναίκες έστειλα τηλέφωνα για να με πάρουν αλλά τίποτα.

Μια μέρα παίρνω στο τηλέφωνο μου ένα μήνυμα, είμαι μόνη σήμερα ο άντρας μου θα απουσιάζει ταξίδι θες να τα πούμε και να περάσουμε όμορφα. δεν το πίστευα μέσα μου καμία πλάκα θα είναι είπα, πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και άκουσα μια γλυκιά φωνή, που από ότι κατάλαβα από το τηλέφωνο η ηλικία της πρέπει να ήτανε μέχρι 27 χρόνων, μου έλεγε διάφορα ότι είναι μόνη ότι δεν περνάει καλά με τον άντρα της γιατί απουσιάζει σε ταξίδια το πιο καλό καιρό ,το όνομα της Ιωάννα.

Κλείσαμε ραντεβού για το Σάββατο σε συγκεκριμένη πλατεία στις 10 ώρα το βράδυ μου είπε ότι είναι ξανθιά 1,70 ύψος και θα έρθει με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο , όταν φτάσει θα με πάρει τηλέφωνο.

Το Σάββατο λοιπόν περίμενα να δω την Ιωάννα στο ραντεβού 9.50 βρισκόμουν στη πλατειά.10 .40 χτύπησε το κινητό μου και μου είπε πως είναι στο περίπτερο στην εκκλησία για όσους ξέρουν την πλατειά επί της μεσογείου. πηγαίνω στο περίπτερο και την βλέπω παιδία έπαθα την πλάκα μου ξανθά μαλλιά σαρκώδη χείλη μεγάλο στήθος ,έμεινα μαλάκας που λένε ,καλά λέω στον εαυτό μου τόσο ωραία γυναίκα και δεν περνάει καλά, αστο λέω μέσα μου θα δω τι ρόλο παίζει

Αφού κάναμε της συστάσεις της πρότεινα να πάμε κάπου να καθίσουμε να τα πούμε. πήγαμε σε ένα καφέ εκεί δίπλα, ξέχασα να σας πω ότι φορούσε ένα τζιν κολλητό και ένα μαύρο μπλουζάκι αρκετά ανοιχτό για να φαίνονται τα καλή της. .

Μου είπε ότι δεν περνούσε καλά με τον άντρα της γιατί έφευγε συνεχεια από το σπίτι και την άφηνε μόνη ο άντρας της δούλευε αρκετά, ότι δεν γούσταρε αυτό το γάμο και νιώθει αρκετά μόνη, μου είπε ότι όταν έφευγε ο καλός της την έκανε αρκετά βράδια από το σπίτι με φίλους η φίλες και γύριζε σε μπαράκια και μπουζούκια.

Κάθισα και την άκουγα με προσοχή πήγα πιο κοντά και της είπα μωρό μου κανεις κέφι να περάσουμε όμορφα σήμερα το βράδυ, μου... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η παραμελημένη παντρεμένη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
5/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
199 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป เจ็บจัง

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?