Στο αυτοκίνητο με την συνάδελφο

Στο αυτοκίνητο με την συνάδελφο

Σε αυτή την ιστορία θα περιγράψω την περιπέτεια που είχα με την Β., μια κοπέλα που δουλεύαμε μαζί στην προηγούμενη εταιρεία που ήμουν.

Η Β. ήταν τότε 23 χρονών κι εγώ 25 (τώρα είμαι 28), μια μουνάρα μελαχροινή με μεγάλα βυζιά, φοβερό κώλο και πανέμορφη φατσούλα, με χειλάρες που ήθελες να γλύφουν το καβλί σου ασταμάτητα.

Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, πέρα απο τα τυπικά της δούλειάς και μια καλημέρα το πρωί στην κουζίνα που φτιάχναμε τον καφέ μας.

Κάποια στιγμή, η εταιρεία έκανε ένα πάρτυ σε κάποιο μπουζουξίδικο της Λ.Συγγρού και μαζευτήκαμε όλοι μια Πέμπτη βράδυ για να διασκεδάσουμε. Εγώ έκατσα μαζί με τον διευθυντή μου πρώτο τραπέζι πίστα κι άρχισε σιγά-σιγά να ρέει το ποτό ενώ τα λουλούδια έδιναν κι έπαιρναν.

Σε κάποια φάση, δεν ξέρω πότε και πώς ή Β. βρέθηκε στο τραπέζι μας (επάνω εννοώ) να χορεύει ένα τσιφτετέλι που κόλαζε και άγιο. Με μια φούστα μέχρι το γόνατο που άφηνε μέσα απο ένα σκίσιμο να φαίνεται όλο το μπούτι μέχρι ψηλά και ένα μπουστάκι που χωρίς να αποκαλύτει πάρα πολλά τόνιζε τα μεγάλα και ολοστρόγγυλα βυζιά της, λικνιζόταν με τρόπο που είχε ξελιγώσει τους πάντες.

Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα πως θα ήθελα να την έχω στο κρεβάτι μου ( ή όπου αλλού μπορούσα να την γαμήσω τέλος πάντων ) και να την πεθάνω στο γαμήσι. Εκείνη φαινόταν να απολαμβάνει τα ξελιγωμένα βλέματα που έπεφταν πάνω της και το κέφι της ανέβαινε κατακόρυφα. Κάποιες στιγμές μάλιστα μου φάνηκε (σωστά όπως αποδείχθηκε αργότερα) οτι μου έριχνε ματιές απο αυτές τις πουτανιάρικες που συνήθιζε να μου ρίχνει.

Όταν βαρέθηκε να χορεύει, κατέβηκε απο το τραπέζι κι έκατσε απέναντί μου μιλώντας με όλους στην παρέα εκτός απο εμένα. Τότε σιγουρεύτηκα πως κάτι παιζόταν γιατί ενώ έδειχνε πως αδιαφορεί για την παρουσία μου, η ματιά της ήταν συνεχώς καρφωμένη πάνω μου. Αποφάσισα κι εγώ λοιπόν να μην της δώσω καμμία σημασία, ούτε καν μια παραπάνω ματιά για την υπόλοιπη βραδιά, παρ' όλο που το βλέμμα μου ήθελε απεγνωσμένα να περιπλανηθεί πάνω στις βυζάρες της που έντεχνα έδειχνε αφήνον... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Στο αυτοκίνητο με την συνάδελφο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
255 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Επιτέλους φτασαμε σπίτι

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?