Η πενηντάρα μάνα του κολλητού

Η πενηντάρα μάνα του κολλητού

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν 4 μήνες στο σπίτι του κολλητού μου. Είμαι από Κύπρο και είμαι ο Ν το όνομα του κολλητού μου είναι Β, είμαστε και οι δυο 29 χρόνων. Την μάνα του την λένε Κυρία Γ είναι γύρω στο 1. 65, 52 χρόνων παχουλή με καταπληχτικά βυζάκια στρογγυλά και μια τεράστια κωλάρα.

Από μικρός μαλακιζόμουν όταν την έβλεπα και έτυχε μια δυο φορές να την δω για δευτερόλεπτα γυμνή.

Ο κολλητός πριν από 4 μήνες έπιασε δουλειά και τα πρωινά έλειπε, το ίδιο και ο πατέρας του. Εγώ σαν καλός φίλος μου ζητήθηκε από τον κολλητό μου να πάω σπίτι του να πάρω λεφτά και να πληρώσω τον τηλ λογαριασμό.

Άρχισα να βάζω ιδέες και σκεφτόμουν πως να την δω γυμνή η πως να την πιάσω κουβέντα για τα σεξουαλικά της. Κατά τις 10 πέρασα από το σπίτι (εμένα μου το επιτρέπει δουλειά μου να κόβω βόλτες) κατέβηκα, κτύπησα την πόρτα και η Κ. Γ μου άνοιξε, φορούσε ένα άσπρο διάφανο νυχτικό όπου μπορούσες να διακρίνεις τα βυζάκια της με της ρωγίτσες της και το τεράστιο βρακί της που κάλυπτε την κωλάρα της.

Χαιρετιστήκαμε και της είπα τον λόγο που ήμουν εκεί, έτσι σιγά σιγά πιάσαμε την κουβέντα περί σχέσεων. Εγώ άρχισα να λέω ότι είχα πολλές σχέσεις στην ζωή μου και ότι πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες, τότε εκεί ήταν που έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν άρχισε να μου λέει ότι ένα άντρα είχε στην ζωή της και οι φορές που κάνει έρωτα το χρόνο είναι μετρημένες γιατί λέει τώρα ο άντρας της δεν την ποθεί γιατί πάχυνε.

Εκεί τότε μπήκα εγώ και άρχισα να λέω διάφορα, τσίμπησε η Κ. Γ με αυτά που της έλεγα και άρχισα να της πιάνω τα χέρια, εκεί ταράχτηκε και μου είπε τι κάνω; τότε εγώ της είπα κοφτά να ευχαριστηθεί τώρα που το έχει μπροστά της, αμέσως την αγκάλιασα και άρχισα να την φιλώ, αντέδρασε λίγο στην αρχή αλλά μετά άρχισε και αυτή να με πιάνει αποδώ και από εκεί.

Σηκωθήκαμε χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας και επιτέλους είχα μπροστά μου την κωλάρα της όση ώρα ήθελα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και εγώ πήγα ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η πενηντάρα μάνα του κολλητού"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
16/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
390 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป เจ็บจัง

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?