Θεια και ξαδερφη

Θεια και ξαδερφη

Καθόμουν άνετος μια μερα σπιτι μου και χτύπησε το τηλεφωνο. Το σήκωσα και είδα πως ήταν μια θεία μου να παρει να δει πως είμαι καθοτι ειμαι φοιτητης στην αθηνα απο επαρχια ομως και νοιαζεται για μενα.

Αυτήν τη θεία όμως εγώ την έβλεπα όχι μόνο σαν συγγενή αλλά και σαν γυναίκα. Φυσικά θα μου πείτε δεν είναι σωστό. Ναι αλλα νομίζω έστω και στο ελάχιστο πολλοί έχουμε κάνει" σκέψεις" πονηρες για συγγενείς. Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη ιστορία.

Όπως μιλούσαμε λοιπόν μια κι εγώ μόλις είχα βγει από το μπάνιο και ήμουν γυμνός άρχισα να χαϊδεύομαι και να μου σηκώνεται η πούτσα μου καθώς άκουγα τη φωνή της καβλιάρας της θείας μου. Τη φανταζόμουν κιόλας...48αρα μελαχρινή με μεγάλες βυζάρες τέτοιες που λαχταράς να τις γλύφεις μέχρι να "λιώσουν" και που σε καβλώνουν πολύ.

Αρχισα λοιπόν να μαλακίζομαι κανονικά καθώς μιλούσαμε δηλαδή αυτή μιλούσε μια και είναι και λίγο του μπλα μπλα κι εγώ τόσο κάβλωνα κι έβαζα διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου εκείνη την ώρα. Έφτασα σε ένα οριακό σημείο κάποια στιγμή και κόντευα νε χύσω-είχε περάσει κανα τέταρτο-αλλά περίμενα να κλείσουμε για να χύσω γιατι θα έβγαζα τίποτα βογγητά κάβλας και τότε δεν ξέρω τι θα γινόταν.

Με το που κλείσαμε λοιπόν έχυσα τόσο πολύ που τρελάθηκα...Όμως μετά συνειδητοποίησα ότι η θεία μου μου έιχε πει ότι θα έρχονταν μαζί με την κόρη της το βραδακι για επίσκεψη σπίτι μου. Μμμ... σκέφτηκα...αλλά περίμενα να έρθει το απόγευμα.

Η ξαδέρφη μου ήταν μια 26αρα μουνάρα με ξανθοκόκκινο μαλλί και με ωραίο στητό βυζί και κόλο. Φαντασιώθηκα τότε πως ήμουν εγώ και η ξαδέρφη μου με τη μάνα της να κάνουμε διάφορα καβλωτικά παιχνίδια αλλά προσπάθησα να αποφύγω τέτοιες σκέψεις γιατί πίστευα ότι πλέον πήγαινε πολύ...

Κατά τις 8 το βράδυ λοιπόν χτύπησε το κουδούνι και υποδέχτηκα εγώ την θεία μου και την ξαδέρφη μου.

Η θεία μου φορούσε ένα πουκάμισο λευκό και μια απλή φούστα και η ξαδέρφη μου μια κολλητή θαλασσί μπλούζα και ένα καυτό κοντό φουστάκι.

" Ελάτε περάστε", έιπα εγώ και τις πέρασα στο σαλόνι.

" Να σαι καλά αγ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Θεια και ξαδερφη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
28/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
212 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป με την καθηγητρια μου

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?