Όταν η δουλειά είναι διασκέδαση

Όταν η δουλειά είναι διασκέδαση

Λοιπόν να σας συστηθώ είμαι ένας κλασικός Ελληνας 37αρης χωρισμένος και με καλές αντοχές , η δουλειά μου είναι να είμαι σύμβουλος ( τώρα τι μην ρωτάτε) έτσι λοιπόν για να μην μακρηγορώ μετά από την σύσταση ενός καλού φίλου και πελάτη και μην έχοντας ένα απόγευμα τι να κάνω πήρα τα τηλέφωνα μου και ένα από αυτό ήταν και στην κα Μαίρη ( ας την πούμε έτσι) έχοντας πάρει στοιχεία από τον φίλο μου ότι ήταν μια ωραία γυναίκα αλλά χήρα και συντηρητική γύρω στα 50 ( εκ πρώτης άποψης όπως θα δείτε παρακάτω) έμενε σ ένα πλούσιο προάστιο των Αθηνών.

Αφού πήρα τηλέφωνο συστήθηκα και είπα από ποιον παίρνω τηλέφωνο κλείσαμε ραντεβού για ένα πρωινό της επόμενης εβδομάδας , η οποία και πέρασε χωρίς να δώσω και πολύ σημασία...έτσι ήρθε η μέρα που είχαμε πει και βρέθηκα να χτυπάω στο κουδούνι της, μου άνοιξε μια γυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά και από ότι έδειχνε έπρεπε να περιποιείται τον εαυτό της . Αφού μιλήσαμε για την δουλειά σ όλη την διάρκεια μετά από πολλά κοπλιμέντα δικά μου είδα μια λάμψη στο βλέμμα της και καθώς τα λέγαμε μου είπε ότι είναι μόνη και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και λείπει σήμερα η εχεμύθεια..

Ενώ μιλούσε άφησε να φανεί ψηλά οι γάμπες τις και να έχει ξεκουμπώσει και ένα κουμπί από το πουκάμισο της . Εγώ τις εξήγησα ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα .έφυγα μετά από ώρα που ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το τέλος της εβδομάδας μιας και έπρεπε να της κάνω μια μελέτη ( σε τι απ όλα όμως ?....)

Έφτασε το επόμενο ραντεβού και εκεί που είχα καταστρώσει σχέδιο με περίμενε με μια φίλη της , τζίφος σκέφτηκα . Το ντύσιμο της ήταν ποιο προκλητικό και η φίλη της ( Ελένη ας πούμε ) και ήταν σχεδόν συνομήλικες ,και αυτή ωραία γυναίκα , κάποια στιγμή μετά την δουλειά και ενώ είχαμε πιει το καφεδάκι μας ζήτησα να πάω τουαλέτα , εκεί συνέβη το αναπάντεχο ενώ έκανα την ανάγκη μου χωρίς να έχω κλειδώσει μπαίνει μέσα η κα Ελένη , έμεινα εγώ και γυρίζει και μου λέει μου είπε η Άννα ότι είσαι εχέμυθος και για αυτό ήρθα αλλά αυτή ν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย " Όταν η δουλειά είναι διασκέδαση"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
300 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πρώτη τους συνάντηση

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?