Ραντεβού στα τυφλά

Ραντεβού στα τυφλά

Γεια σε όλους και όλες. Με λένε Α και είμαι 29 ετών.

Το φετίχ μου είναι τα ραντεβού στα τυφλά. βλέπετε Με εξιτάρει η ιδέα του αγνώστου.

Το φετίχ αυτό το έχω εδώ και 10 χρόνια που γνώρισα την Μ. η γνωριμία μας άρχισε με αφορμή ένα βιαστικό τηλέφωνο που έκανα σε έναν φίλο. Τότε άκουσα μια μαγική φωνή από το ακουστικό και μετά από λίγα δευτέρα αμηχανίας ζήτησα τον φίλο μου. Τότε διαπίστωσα ότι είχα καλέσει λάθος αριθμό. Μετά από πολλά συγγνώμη η φωνή συνέχιζε να μου μιλάει αντί να το κλείσει.

Τελικά γνωριστήκαμε... ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερη μου χωρισμένη με 1 παιδί και έμενε κάπου στην Νίκαια. Από την περιγραφή της πρέπει να ήταν συμπαθητική και η φωνή της ήταν τέλεια. μετά από πολλά τηλεφωνήματα αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Αφού μου εξήγησε που θα με περιμένει και πως θα την γνωρίσω ξεκίνησα .την αναγνώρισα αμέσως , ήταν ντυμένη σοβαρά και το βάψιμο της φυσιολογικό έως απλό και Δεν ήταν η γκομεναρα με το τέλειο σώμα αλλά μια απλή γυναίκα.

Μετά την έκπληξη της για την εμφάνιση μου (μιας και ήμουν μόνο 19) επήγαμε σε ένα cafe που ήξερε. Η συζήτηση ήταν στα όρια του φιλικού χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα. Είπαμε για όλα και χωρίσαμε. Μόλις έφτασα σπίτι την πήρα τηλέφωνο και από τότε η συζήτηση άλλαξε είπαμε για τις σχέσεις μας για το τι μας αρέσει στο sex και για τις φαντασιώσεις μας.

Την άλλη μέρα με ρώτησε « τι κάνεις τώρα?»της λέω « εδώ κάθομαι , και βαριέμαι» μου λέει « θες να έρθω σπίτι σου να καθίσουμε?» « και το ρωτάς ? της λέω, απλά το σπίτι μου είναι λίγο ακατάστατο (μιας και μένω μόνος μου)» σε 45 λεπτά μου χτύπησε το κουδούνι, ήταν ντυμένη το ίδιο σοβαρά αλλά η διάθεση της ήταν πιο άνετη και πιο φιλική.

Αφού της έφτιαξα καφέ αρχίσαμε να λέμε για την συζήτηση που είχαμε την περασμένη μέρα .ξαφνικά με ρωτάει « αλήθεια μου είπες στο τηλ. ότι σου αρέσουν τα προκαταρτικά?» « με τρελαίνουν της λέω?» τότε μετέφερε την καρέκλα της κοντά μου και με ένα χαμόγελο με κοίταζε στα μάτια. Εγώ πήρα θάρρος και της έπιασα τα χέρια. Την έφερα κοντά μου και έκατσε σ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ραντεβού στα τυφλά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
219 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τεχνίτης .... ηλεκτρονικών συστημάτων

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?