Έκπληξη στο πρώτο ραντεβού

Έκπληξη στο πρώτο ραντεβού

Πριν από μερικά χρόνια, μάλλον 4, πρώτη φορά που μπήκα στο netmeeting μίλησα με μια κοπέλα με nickname ΤΑΤΙΑΝΑ. Λοιπόν αφού μιλήσαμε μερικές φορές και ανταλλάξαμε φωτογραφίες (και ήταν όντως λεπτοκαμωμένη και πολύ όμορφη) μου είπε ότι είναι παντρεμένη και ότι της άρεσα πολύ!

Της είπα μια μέρα από το τηλέφωνο «Τι ωραία να ερχόσουν να με ξυπνήσεις το πρωί». Επειδή τότε έμενα στο σπίτι της γιαγιάς μου προσωρινά! Και μου λέει «Πολύ ευχαρίστως να σου κάνω έκπληξη στο κρεβάτι σου!»

Κανονίσαμε λοιπόν την επομένη να πάω να κοιμηθώ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να αφήσω ξεκλείδωτη την πόρτα για να έρθει το πρωί να με ξυπνήσει! Είχε κανονίσει και με τον άντρα της πως θα πήγαινε για δουλειές κι εγώ είπα μια μούφα για να λείψω μέχρι το μεσημέρι από τη δουλειά! Με τα χίλια ζόρια με πήρε ο ύπνος και το πρωί γύρω στις 9 άκουσα την πόρτα ν ανοίγει. Έκανα ότι κοιμάμαι. Ήρθε αργά και κάθισε στο κρεβάτι δίπλα μου, μου χάιδεψε τα μαλλιά και την πλάτη και γύρισα να την κοιτάξω!

Το φως ήταν λιγοστό αλλά μπορούσα να διακρίνω ότι είχε πανέμορφο προσωπάκι. Αγκαλιαστήκαμε και αμέσως υπήρξε μια απίστευτη χημεία! Σας να είχαμε βρεθεί χίλιες φορές! Έβγαλε τις μπότες της και ξάπλωσε δίπλα μου! Φορούσε ένα μίνι με χοντρό καλσόν και ένα πολύ κολλητό μπλουζάκι. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαμογελάμε! Φιλιά παθιασμένα!

Άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη και σιγά - σιγά να σφίγγω στα χέρια μου το σφιχτό κωλαρακι της , τα πόδια της ενώ εκείνη κόντευε να με φάει! Δεν ήξερα μέχρι που θα έφτανε, αλλά ένιωθα να καίγομαι από το πάθος! Της έβγαλα το μπλουζάκι της και πήρα στο στόμα μου τα μικρά και ολοστρόγγυλα βυζάκια της! Ήταν μικρά, αλλά οι ρόγες της είχαν γίνει τεράστιες και σκληρές! Δε χόρταινα να τις παίζω στο στόμα μου και να την ακούω να αναστενάζει. Την ξάπλωσα ανάσκελα, ήταν τόσο λεπτούλα που ήταν σαν παιχνιδάκι στα χέρια μου. Έβγαλα τη φουστίτσα της, και το καλσόν και φορούσε ένα πανέμορφο βαθύ πορφυρό εσώρουχο! Μμμμμ, με τρέλαινε να την βλέπω έτσι ξαπλωμένη με τις ρόγες της όρθιες, τ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Έκπληξη στο πρώτο ραντεβού"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
223 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ραντεβού στα τυφλά

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?