Δώρο για το ξάδερφο για τον γάμο του

Δώρο για το ξάδερφο για τον γάμο του

Δώρο στον αρραβώνα του ξαδέρφου μου το μουνάκι μου....

Με τον ξάδερφο μου δεν μεγαλώσαμε μαζί αυτός ήταν στο χωριο και εγώ στην θεσ/νικη.

Αρχίσαμε να έχουμε σχέσεις και επαφές όταν μετά το στρατό ήρθε και έμεινε αυτός στην πόλη μας. Κάναμε παρέα σχετικά κανονικά μέχρι μια μέρα που έγινε ένα συμβάν που άλλαξε πολύ την σχέση μας.

Ήταν ένα βράδυ που είχαμε πάει μπουζούκια και είχα πιει αρκετά και τότε ο ξάδερφός μου επιχείρησε να μου βάλει χέρι!! Φτάσαμε στο σπίτι και ήξερε ότι οι γονείς μου λείπουν ανέβηκε πάνω για να με βοηθήσει και καλά και αντί για αυτό άρχισε να με χουφτώνει κάτι που πήγα να το ξεπεράσω αλλά εξαγριώθηκα όταν έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και στο μουνάκι μου.

Τον χαστούκισα και τον έβρισα. Τον έδιωξα και από τότε οι σχέσεις μας ήταν απολυτως ψυχρές και τυπικές σε βαθμό να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι έγινε κάτι μεταξύ μας.

Δεν του επέτρεψα ποτέ να μου εξηγήσει και να μου πει κάτι για το θέμα.

Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια όταν με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου είπε πως είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί (είχαμε τέτοιες σχέσεις να φανταστείς που δεν ήξερα την κοπέλα του) και πως θα ήθελε να με δει για να με καλέσει και μου εξηγήσει επιτέλους τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Πραγματικά ήρθε και αφού είπαμε τα του αρραβώνα αρχίσαμε για το συγκεκριμένο συμβάν. Μου ζήτησε συγνώμη και μου εξομολογήθηκε πως εκείνο τον καιρό για αυτόν ήμουν η απόλυτη καψούρα και φαντασίωση του και πως εκείνο το βράδυ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και γενικά διάφορα κολακευτικά για μένα και όσα προχωρούσε ζητώντας μου συγνώμη ξανά κα ξανά μέχρι που έκλαψε.

Έφυγε αλλά πρώτα αποφασίσουμε να βγούμε όλοι μαζί για να μου γνωρίσει την κοπέλα. Όταν βγήκαμε μου έκανε πολύ εντύπωση που το έπαιζε πολύ απόλυτος και πως τα πάντα για αυτόν ήταν τα πάντα τώρα οι κοπελιά του και άλλα τέτοια.

Φύγαμε αφήσαμε την κοπέλια στο σπίτι και πήγαμε προς τα εμάς γιατί μέναμε κοντά και τότε αποφάσισα να τον πονέσω. Του λέω να ανεβούμε σπίτι να τα πούμε λίγο και να θυμηθούμε... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Δώρο για το ξάδερφο για τον γάμο του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
219 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πως έχασα την παρθενιά μου

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?