Ο μπάρμαν

Ο μπάρμαν

Λατρεύω τη δουλειά μου. Από πιτσιρικάς ακόμα τρελαινόμουν για το χώρο των μπαρ, από την εποχή δηλαδή που άρχισαν να μου επιτρέπουν την είσοδο σε αυτά τα μέρη. Η μουσική, τα ιδρωμένα κορμιά που τα δίνουν όλα στο χορό, το αλκοόλ που ρέει άφθονο και η γεμάτη καπνούς ατμόσφαιρα, αποτελούσε πάντα τον ιδανικό κόσμο νια μένα. Έμαθα από πολύ νωρίς να ετοιμάζω ποτά και να κάνω καταπληκτικά κοκτέιλ, ίσως γιατί στο σχολείο ήμουν πολύ καλός στη χημεία, και η μόνη εργασία που ένιωθα να μου ταιριάζει ήταν να γίνω μπάρμαν. Ωστόσο έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο χημικό τμήμα του πανεπιστημίου. Όσο ήμουν φοιτητής δούλευα σαν μπάρμαν για να εξοικονομώ τα έξοδα μου και την κατάβρισκα.

Έτσι μετά τον στρατό συνέχισα να ασκώ το ίδιο επάγγελμα ακόμα και όταν βρήκα, ή μάλλον μου βρήκαν οι δικοί μου είναι πιο σωστά να πω, δουλειά σε γνωστή εταιρία χημικών, πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου δηλαδή. Αλλά εγώ την απέρριψα με μια άσχετη δικαιολογία για να εξακολουθήσω να εργάζομαι σαν μπάρμαν. Γι' αυτό εξάλλου είμαι και τόσο καλός σε αυτό που κάνω γιατί πραγματικά το αγαπάω. Έχω δουλέψει σε πάμπολλα μπαράκια, κάθε είδους, και όλοι οι κατά καιρούς εργοδότες μου έμεναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοσή μου.

Κατάφερνα πάντα να δημιουργώ ανεπανάληπτο φοβερό κέφι γύρω από τον πάγκο με τη σβελτάδα και τα σκέρτσα μου καθώς και με τις εύστοχες, πνευματώδεις απαντήσεις μου σε ό,τι και αν μου έλεγαν. Επιπλέον δεν κώλωνα πουθενά, χωρίς όμως να γίνομαι ποτέ αδιάκριτος ή αγενής. Δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να διαμαρτυρήθηκε πελάτης ότι τον πρόσβαλα, όσο μεθυσμένος και αν ήταν όσο προκλητικός και αν είχα γίνει ο ίδιος.

Και όπως είμαι καλοβαλμένος, αφού αγαπάω το κορμί μου και το φροντίζω ιδιαίτερα, οι περισσότερες γκόμενες, αλλά και πολλοί άντρες, δεν έχαναν ευκαιρία να μου την πέφτουν στα ίσια. Η δική μου στάση σε όλα αυτά τα καμακώματα ήταν να παίζω το παιχνίδι τους, να φλερτάρω μαζί τους, αλλά ποτέ δεν ενέδιδα στις προτάσεις τους. Αυτό ήταν κάτι που εκτιμούσαν δεόντως οι ιδιοκτήτες των ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ο μπάρμαν"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
302 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΩΒ

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?