Διδάσκω αεί διδασκόμενη

Διδάσκω αεί διδασκόμενη

Είναι η πρώτη ιστορία που αποφάσισα να γράψω με το Δήμο κάτι και να το στείλουμε. Βασικά είναι και η πρώτη φορά που κάποιος από τους δυο μας αποφάσισε να στείλει κάτι,αν και οι δύο διαβάζουμε το σάιτ του Ευταξία εδώ και πολύ καιρό με διαφορετικό username ο καθένας. Η ιστορία είναι βέβαια φανταστική αν και όλα όσα περιγράφονται έχουν γίνει μεταξύ μας κάποια στιγμή.

Είναι καλοκαίρι, Αύγουστος και έξω κάνει πολύ ζέστη. Έχει βραδιάσει, έχει πάει σχεδόν 10.Σήμερα έχω μάθημα με έναν καινούργιο μαθητή. Μου τον σύστησε μια φίλη μου, μου είπε ότι είναι γύρω στα 35 με 37 και ότι θέλει να βελτιώσει τα αγγλικά του.

Μου είπε επίσης ότι δε θα μου δημιουργήσει προβλήματα, ότι τον ξέρει καιρό και να του δώσω ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι καλός της φίλος. ‘Οταν μου το είπε αυτό μου έκλεισε πονηρά το μάτι αλλά δεν κατάλαβα τί εννοούσε. «Τέλος πάντων», σκέφτηκα, «ας είναι, αλλά ποιός ξέρει τί κουμάσι θα μου φορτώσει πάλι, μάλλον κανέναν σκράπα που δεν παίρνει από ξένες γλώσσες».

Πάντως μετά που του μίλησα στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε το πρώτο μάθημα δε μου φάνηκες και τόσο κούτσουρο αλλά ποτέ δεν ξέρεις όσπου να βεβαιωθείς.

Έχει ήδη αργήσει μισή ώρα και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι, «Μάλλον θα τα ακούσει από την πρώτη φορά».

Η ζέστη είναι ανυπόφορη και αποφασίζω να πάω να κάνω ένα ντουζ. Γδύνομαι και μπαίνω κάτω από το παγωμένο νερό. Η ζέστη έξω πραγματικά δεν αντέχεται. «Μάλλον πρέπει να ανοίξω τον κλιματισμό μόλις βγω από το μπάνιο». Νιώθω το νερό να κυλάει πάνω μου και όσο κρύο είναι αυτό τόσο ζεστό είναι το σώμα μου. Αρχίζω να σαπουνίζομαι και μου έρχονται στο μυαλό σκηνές από την τελευταία φορά που έκανα έρωτα, εκεί μέσα στην ίδια ντουζιέρα. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που χώρισα και νιώθω έντονα την ανάγκη ενός αντρικού χαδιού. Χωρίς να το καταλάβω κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω το άγγιγμά μου. Ανυπομονώ κάθε φορά να χαιδέψω το μουνί μου που το νιώθω να καίει. Τί έγινε ρε γαμώτο τώρα, σκέφτομαι, δεν τα αφήνεις αυτά να κάνεις το ντουζ γρήγορα μην εμφανι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Διδάσκω αεί διδασκόμενη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


10min
197 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μιά βραδιά στο ελσίνκι

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?