Με το παράνομο ζευγάρι

Με το παράνομο ζευγάρι

Εγώ είμαι 25 χρονών απόλυτα αρρενωπός και αρκετά εμφανίσιμος μπορώ να πω. Η σχέση μου με το σεξ είναι σχέση εξάρτησης. Το σκέφτομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο, και κοιτάω να ικανοποιώ τις ορέξεις μου όσο πιο συχνά αυτό είναι εφικτό.

Η ιστορία που θα διηγηθώ διαδραματίστηκε περίπου ένα μήνα πριν, και ένα είναι σίγουρο πως θα μου μείνει αξέχαστη.

Ψάχνοντας, λοιπόν, μια καθημερινή μέρα από τη δουλειά κάτι στο ίντερνετ για να περάσω την ώρα μου, μιας και πολύ δουλειά πολύ δεν είχα και οι καύλες μου ήταν ως συνήθως πολλές, ξεκίνησα να μιλάω με τον άντρα ενός ζευγαριού παράνομου και αρκετά μεγαλύτερο από εμένα. Όπως μου είπε ο Γιώργος ο ίδιος ήταν 49 και η Ιωάννα 46, παντρεμένοι και οι δύο με πολλά χρόνια σχέσης μεταξύ τους, που το μόνο που τους κρατούσε ήταν το σεξ και ο κοινός τρόπος που είχαν βρει να το απολαμβάνουν.

Όπως μου είπαν, τα τελευταία χρόνια είχαν προσθέσει ποικιλία στην ερωτική τους ζωή συμπεριλαμβάνοντας στην παρέα τους και παραπάνω άτομα. Είχαν δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και όλους τους δυνατούς τρόπους κάτι που τους ευχαριστούσε κάθε φορά ιδιαίτερα. Με ρώτησαν τις δικές μου εμπειρίες πάνω στο θέμα και ήμουν απόλυτα ειλικρινής λέγοντάς τους πως παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ το σεξ και δεν λέω εύκολα όχι, παρτούζα δεν είχα κάνει ποτέ. Αυτό φαίνεται πως άρεσε πολύ στον Γιώργο, όπως και η ηλικία μου, και μιλήσαμε πάνω από μια ώρα. Η συζήτηση είχε γίνει αρκετά τολμηρή με λεπτομέρειες που λέγαμε και οι δύο για το τι μας αρέσει και τι όχι, πώς το κάνουμε, τι αρέσει στη Ιωάννα, κουβέντες που μας είχαν καυλώσει και τους δύο πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ο Γιώργος μου ζήτησε να περιμένω γιατί είχε τηλεφώνημα από τη Ιωάννα.

Μετά από πέντε λεπτά επανέρχεται στη συζήτηση μας και με ρώτησε αν είναι εφικτό να βρεθούμε και οι τρεις σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο του Παγκρατίου. Προς στιγμήν κόλλησα, αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένος που μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Το ραντεβού δόθηκε και μετά από περίπου μία ώρα βρέθηκα να χαιρετάω τον Γιώργο σε πο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με το παράνομο ζευγάρι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
329 การอ่าน

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?